O declaratie soc a doamnei Virginia Velican, director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Giurgiu, vine sa dea peste cap tot esafodajul pe care s-a construit “scandalul atacarii bugetului propriu al CJ”:
“Am inteles ca domnul Beianu imi face si mie plangere penala. Nu inteleg de ce… Sau, as putea sa spun ca abia acum inteleg… In luna decembrie 2011, cand abia se aprobase bugetul de stat, m-a sunat domnul Beianu sa-mi spuna ca va face plangere penala. Atunci am fost socata, nu intelegeam de ce… Acum inteleg ca a premeditat actiunea cu bugetul, pentru a-si atinge scopurile electorale”.
Referindu-se la plangerea penala impotriva domniei sale, Virginia Velican a apreciat ca nu intelege de ce este implicata, atata timp cat nu a facut decat sa respecte legea. “Avizul de legalitate este dat de institutia prefectului, iar eu sunt instiintata. Atata. Eu respect legea”.

Sursa: http://opiniagiurgiu.ro/politica/stirea-zilei/buget-cu%E2%80%A6-premeditare/

6 COMENTARII

  1. Plangere penala ar trebui sa faca d-na Velican pentru injuriile aduse dumneai si finantelor publice Giurgiu.
    Dumitru Beianu a mintit ca nu poate sa dea salariile la angajatii consiliului judetean desi banii erau in cont.

  2. nu cred ca acest comentariu este adecvat discutiei care se poarta aici. oricine ar fi, orice ar face, nu se amesteca cu profesia. in plus, comentariul tau pare a nu avea nicio baza informationala.
    toti stim ce „smecherii” se fac la consiliul judetean, unde se fac cele mai multe manarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.