Vrem primari noi, dar mulţi dintre actualii candidaţi sunt mai bogaţi decât primarii în funcţie. USL şi-a desemnat, deja, candidaţii pentru şefia consiliilor judeţene şi pentru primăriile reşedinţelor de judeţ. O parte dintre aceştia sunt actuali edili, dar sunt şi parlamentari sau lideri judeţeni ai partidelor din componenţa Uniunii.

Din cele  41 de judeţe, doar pentru 39 s-a stabilit un candidat sigur. Dintre cei 44 de candidaţi (41 de judeţe şi 3 în Bucureşti) nu şi-au prezentat averile 10.

Ceilalţi 34 au împreună 65 de case şi terenuri în suprafaţă totală de 1.204.700 metri pătraţi (120,41 hectare).

În medie, ar rezulta 1,91 case / candidat şi 3,54 hectare / candidat. Primarii actuali din municipiile reşedinţă de judeţ deţin, în total, 118,44 hectare de teren, în medie rezultând, conform econtext.ro, 2,82 hectare de primar.

De departe, cel mai înstărit este Andrei Chiliman, atât la numărul de case, cât şi la terenuri (6 locuinţe şi 615.018 mp teren).

Primarul municipiului Giurgiu şi, totodată, candidatul USL la un nou mandat în fruntea oraşului, Lucian Iliescu, ocupă poziţia a şaptea, cu trei case şi 32.561 mp de teren.

Cu zero locuinţe şi zero metri pătraţi de teren s-au înscris în cursa electorală candidaţii pentru primăria municipiului Călăraşi (liberalul Dan Drăgulin) şi pentru municipiul Slatina – judeţul Olt (social-democratul Marius Oprescu).

http://www.adevarul.ro/locale/giurgiu/Primarul_din_Giurgiu-printre_cei_mai_bogati_candidati_USL_la_alegerile_din_vara_0_667733696.html

13 COMENTARII

 1. imparatu’ e sarac lipit,nu are decit un biet oras la dispozitia lui,de 16 ani si mai vrea sa-l aiba inca 4,sa faca si el un banut de inmormintare. sa-l votam dindui mijlocul lui cinci.sa-l imbogatim ca merita!

 2. Dictatorul de Giurgiu a invatat o singura lectie, aceea de a face avere din banul public si inca nu se opreste aici, ar vrea sa si-o dubleze in viitorul mandat!!!

 3. Aceasta este cea mai mare ” realizare ” a primarului in functie – averea lui – dar, din pacate , nu este in interesul ” giurgiuvenilor mei” ( sintagma des utilizata de acesta). Daca nu mai doriti sa isi sporeasca averea, mergeti la vot si alegeti un alt primar

 4. O fi, dar nu a fost vameş sau şef de vamă ca Cristoi şi nici nu vinde butelii cu preţ dublu faţă de preţul gazelor ca Barbu. Nici măcar nu a luat bani de la RAFO ca Anton de la PD-L. Ce zici, pe surse, i-a întreabă-l pe Anton, că văd că te-ai băgat în slujba lui.

 5. asta e avantajul lui ca nu are contracandidati, asta cu vamesu e o gluma proasta tipic portocalie, astia sunt oamenii lor alde boldea

 6. Mai Gogule….tu faci comparatie intre el si Cristoi…..si daca a fost sef la vama ia zi tu ce averi are?se compara cineva din orasul asta cu nea Lucica,cel mai mare excroc!!!Asteptam lista cu averile lui Cristoi sa o comparam cu averile lui Iliescu si apoi mai stam de vb Gogule!!!

 7. daca va uita-ti pe declaratia lui de avere de pe site-ul primariei,deci specific pe declaratia de avere…..cred ca este cel mai sarac primar……:))))))in schimb el are casa pe unde nici nu se gandesc saraci giurgiuveni care nu au ce pune pe masa la copii lor.Sa-i fie rusine ca oamenii au avut incredere in el si l-au votat ca sa faca ceva pentru orasul asta…..in afara de biscuiti de la firma lor cumparati si pietonale ce a mai facut……Giurgiu este un oras mor,nu avem investitori care sa ofere locuri de munca,nu avem multe…..ii ajunge 16 ani.

 8. gogule, o fi fost cristoi vames dar imparatu’ a aspirat tot ce insemna taxe in vama,ca se numea ecologica sau cum dreacu ii mai zicea. sti citi oameni au intrat la puscarie pe chestia aia? nen-tu marin de la pietrele,seful psd a incercat sa-l infunde dar la luat pnl-ul ,recte labaralii(stoica era ministrul justitiei) sub aripa

 9. Mda….Poi cand o candida unu` mai serios si care face pt oras ceea ce a facut nea Luci,poa sa ma mai gandesc…..Pana atunci……Strugurii Sunt Acrii

 10. jos iliescu.hotul hotilor.j o s dictatorul giurgiului.j o s mafia rosie.jos imparatul.sa abdice pina nu e prea tarziu.j o s i l e s c u tatal hotilor.primar doar in teorie dar h o t in practica. vrem schimbare.la pensie cu tine batranelule.giurgiuveni votati contra ciocoiului luci iliescu.prin si cu v o t u l vostru negativ pute ti scapa giurgiu de un hot si bandit.libertate si demnitate.uitati va in ce h a l arata orasul d p d v administrativ de 2 ani nu l mai preocupa n i m i c decat propriile buzunare.mizerie gunoi in parcuri chiar si n fata teatrului valah gropi mult praf si mai mult decat toate u m i l i n t a si saracie.liberali si nu numai nu l mai votati pe luci iliescu care a transformat partidul si primaria in propria feuda.arma voastra e v o t u l folositi o asa cum trebuie.

 11. dictatorul asta vrea sa iasa din primarie cu picioarele inainte, de cateva zile a inebunit lupu cand vede ca giurgiuvenii nu il mai doresc si au curajul sa-si exprime parerea despre el, dupa parerea mea locul lui este la puscarie la cat a furat, sa renunte la un nou mandat pana nu il ia DNA-ul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.