Asa cum bine ati remarcat  blogul giurgiu-net foloseste multe stiri luate din ziarele profesioniste din Giurgiu in functie de evenimentele petrecute in micuta noastra urbe. Spre exemplu, stirea precedenta este una preluata din ziarul electronic giurgiu-newz .  Numai cand am auzit ca este vorba de penal am preluat-o fara sa o mai despic in patru sub deviza ” daca e scandal sa fie public „ 🙂

Tot din giurgiu-news am aflat si ca DUPA DEBLOCAREA BUGETULUI, CONSILIUL JUDETEAN ACORDA, DIN NOU, AJUTOARE FINANCIARE. Gata sa o preiau nemestecata, cand, din text aflu ca : ” aproximativ 60 de giurgiuveni aflati in situatii disperate, cu probleme medicale grave, au primit ajutoare financiare in urma sedintei de astazi.”

Sensibil din fire cum ma stiti, dau fuga pe site-ul http://www.cjgiurgiu.ro sa imi cunosc concitadinii aflati in situatii grave medicale. Cand, acolo, ce sa vezi: ( CLICK PT DRAFTUL DE SEDINTA) La punctul 43 prin cererea numarul 2339/16.02.2012 doamna Burcea Elena primeste ajutor in valoare de  1000 RON pentru tratament medical in urma diagnosticului de… RINOSINUZITA !!!!!  Mai sa fie, zic, eu, situatii disperate, cu probleme medicale grave? Caut pe net ce este RINOSINUZITA si aflu ca ” rinosinuzita este o inflamatie acuta sau cronica a mucoasei foselor nazale „ conform http://dictionar.romedic.ro/rinosinuzita.

ADICA, ZECE MILIOANE AJUTOR PENTRU CA II CURGE NASUL ??????

Problema medicala grava era ca avea nevoie de ZECE MILIOANE DE LEI mucoasa inflamata ?

Un asa caz merita o atentie deosebita, zic eu, si dau sa caut cine este suferinda doamna Burcea Elena . Dau o cautare si, ce sa vezi  ? La departamentul contabilitate din Consiliul Judetean Giurgiu o descopar pe aceeasi persoana suferinda de contagioasa RINOSINUZITA, BURCEA ELENA ! vezi AICI.

Adica Consiliul Judetean Giurgiu acorda un ajutor de ZECE MILIOANE unei angajate careia ii curge nasul !!!!

Ingrijorat de starea doamnei Burcea Elena, ma gandesc, DAR OARE UNDE A TRAS AER RECE Doamna Burcea Elena de s-a imbolnavit atat de complicat ?

Ramas in pana de inspiratie apelez la ultima varianta ramasa disponibila si intreb publicul:

Burcea Elena este doamna aceea vocala care se exprima isteric in protestul de la finante in fata blocatorului de buget MARIN ANTON ?

In situatia data imi cer scuze ! Cred ca RINOSINUZITA poate fi clasificata drept boala profesionala. Prin urmare un ajutor de ZECE MILIOANE LEI e chiar putin.

La cat de suferida este  „mucoasa inflamata ”  eu cred ca merita chiar o renta viagera.  Si chiar un concediu platit pentru refacerea mucoasei. Si nu in ultimul rand asistenta medicala din partea unul tehnician veterinar. Prietenii stiu de ce  !

5 COMENTARII

  1. nu mai sariti pe cristoi ca a blocat bugetul cons.judetean? asta e doar una din multele manareli marca iliescu-beianu.unde sunt protestatarii aia furiosi de sarisera pe anton si pe cristoi? ei nu sufera de rinosinuzita?(protestatarii nu anton sau cristo) nu ar merita si ei cite 10 mil vechi sa-si trateze daca nu rinosinuzita,macar laringita ca i-or vi durind in git de la cit au zbierat jos basescu…ps.prima data cind vad o chestie demna de supus atentiei publice,bravo!

  2. Aceasta doamna Burcea a fost ajutata si de Boiangiu cat a fost presedinte la Consiliul judetean cu ajutoare financiare pentru diverse probleme. In perioada 2000-2008 a primit 3 ajutoare financiare. Dupa ce a venit Beianu in 2008 primeste ajutoare financiare in fiecare an, iar in ultimele 3 luni a primit doua ajutoare financiare, ambele pentru aceeasi rinosinuzita. Daca faceti o ancheta macar faceti-o pana la capat. Solicitati Consiliului judetean, conform Legii 544/2001, art. 6, al.(3)- Lege privind liberul acces la informatiile de interes public, sa va comunice de cate ajutoare a beneficiat doamna Burcea in ultimii 12 ani si o sa fiti uimiti pana unde poate merge nesimtirea unora.

  3. Manipularea grosolana dirijata de binomul mai mult decat toxic Iliescu – Beianu n-a tinut decat cateva zile, pana cand, reprezentantii salariatior au discutat cu prefectul si au inteles situatia. Oricum la mitingul asa zis spontan din fata CJG, jumatate erau adusi de organizatia locala PNL. Pe Iliescu il inteleg – asta ii este formatia de comunist notoriu, dar ce este in capul lui Beianu.. Ar trebui sa reflectam …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.