Prefectul Robert Cristoi i-a felicitat pe câştigători, a avut cuvinte de laudă la adresa organizatorilor acestui concurs, precizând totodată importanţa acestui gen de acţiuni, care vin în sprijinul viitorilor consumatori de servicii şi produse, care vor fi mult mai avizaţi.

Aşa cum ne-a declarat doamna comisar-şef Anca Brătan , „scopul acestui concurs este educarea şi conştientizarea tânărului consumator asupra drepturilor şi intereselor legitime. În momentul în care tânărul învaţă despre drepturile sale în calitate de consumator, el va şti să aleagă dintre produsele şi serviciile de pe piaţă pe cele care corespund cel mai bine intereselor lui. El va şti să sesizeze abuzurile operatorului economic şi va şti să ceară calitate, refuzând să cumpere produse de proastă calitate sau neetichetate corespunzător. Prin derularea , timp de mai mulţi ani, sperăm că proiectul va contribui la formarea unei generaţii de consumatori conştientă de drepturile sale legitime”.

Tema concursului a fost „Informarea completă, corectă şi precisă – un drept şi o necesitate pentru consumator”.

5 COMENTARII

  1. Ma bucur ca au inceput sa fie in prim plan oamenii tineri si destepti ‘ca ne-am saturat de varsta a treia si de submediocritate.

  2. Să ne spună mai bine dom Robert şi doamna Anca cate controale au comandat la cine nu sta drepti în faţa lui Anton şi a PD-L. Iar despre primărie, să ne spună dom Robert câţi bani a pregătit din ce are de când era la vamă ca să dea în campanie

  3. Mai Pepo de cand ai trecut la spurcatii astia de pdlisti cam lingi unde ai scuipat. Daca tot ti-ai dchimbbat orientarea politica nu-l mai aburiti pe omul asta ca are sanse… majoritatea comentariilor sunt scrise de aceeasi persoana. Nu trebuie sa fii politicianu lu’peste sa-ti dai seama de asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.