Președintele României, Traian Băsescu, a declarat duminică seară în cadrul emisiunii „La Taifas cu Ion Cristoiu”, difuzată pe B1 TV, că i-a propus liderului PSD, Victor Ponta, să ocupe funcția de prim ministru.
„I-am propus lui Victor Ponta funcția de prim ministru”, a declarat șeful statului, precizând că liderul PSD nu a răspuns la această solicitare.
Eu am avut supriza refuzului mandatului de premier de către Victor Ponta, în negocierile din 6 februarie anul acesta. Victor Ponta n-a răspuns nimic, a răspuns Crin Antonescu și ăla micu, cum îi spuneți, Daniel Constantin. A fost o ofertă pe care i-am făcut-o la consultările de la Cotroceni. Nu a spus publicului pentru că-i era greu să o spună în condițiile în care cerea anticipate. S-ar putea ca Victor Ponta să aibă ceva pe conștiință, care încă nu poate fi spus public și din cauza asta nu a putut să spună ”da”.”, a mai spus Traian Băsescu.
UPDATE :
După ce preşedintele Traian Băsescu a afirmat că i-a propus preşedintelui PSD Victor Ponta să fie prim-ministru, iar acesta a negat vehement informaţia, preşedintele a scos în aceeaşi emisiune stenograma consultărilor. Detalii AICI !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.