Mâine la ora 18.00, la Romexpo – probabil aducându-şi aminte de vremurile când era adulat în aceeaşi locaţie de miile de pesedişti – fostul preşedinte al PSD şi al Senatului României îşi va lansa mişcarea civică CASA ROMÂNIA, pe baza Apelului la Schimbarea Adevărată.

Iniţial se dorea o mişcare politică, dar totul a eşuat se pare după ce Curtea Constituţională a respins comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare. În noile condiţii un partid nou nu ar avea absolut nici o şansă se se organizeze şi să participe cu succes la alegerile locale şi apoi la generale.


Casa România se vrea „a fi o mişcare civico-profesională cu impact socio-economic şi politic în România. Asociaţia va avea ca membri profesionişti, oameni activi din diferite domenii din ţară şi străinătate, care cred în dezvoltarea accelerată a României pe baza unor principii morale şi manageriale sănătoase.”
Potrivit surselor noastre mişcarea e apolitică, dar nu de tot în afara politicii. Ea ar putea susţine candidaţi punctual la alegerile locale şi parlamentare din acest an.
Deja Mişcarea are şi un manifest care pare mai degrabă o platformă de candidat la prezidenţialele din 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.