Aflam din http://opiniagiurgiu.ro ca domnul prefect si subprefect de Giurgiu, inspector guvernamental, apoi secretar general in Guvernul Romaniei, la Ministerul Mediului in 2008 si la Ministerul Economiei din 2010, Norut Stanisteanu va reprezenta Romania in Spania, la Barcelona. De data aceasta, intr-o functie publica cu statut diplomatic de Ministru Consilier la Biroul de promovare comercial-economic.

Numirea giurgiuveanului Norut Stanisteanu, in urma unui concurs, pentru postul din Barcelona a avut loc in 18 ianuarie, iar in 7 februarie, premierul a emis decizia pentru suspendarea de drept a raportului de serviciu al domnului Sergiu Norut Stãnisteanu, secretar general al Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. Tot in aceeasi zi, ministrul Ion Ariton a semnat Ordinul pentru numirea domnului Norut Stanisteanu in demnitatea diplomatica susmentionata.
Contactat telefonic, domnul Stanisteanu ne-a declarat:
“Pentru mine, aceasta <<misiune>> este o noua provocare, pe care o voi duce cu profesionalism la bun sfarsit. Timp de patru ani voi ocupa aceasta functie in Barcelona, incepand cu perioada imediat urmatoare. Este o functie care imi face cinste si ma obliga in acelasi timp, aratand ca prin seriozitate si competenta se poate realiza orice ideal”.

5 COMENTARII

  1. Diplomat = Gonzo = DIPLOMÁT 2 ~tă (~ți, ~te) (despre persoane) Care știe să găsească soluții ingenioase pentru a-și atinge scopul în diferite situații.

  2. daca nu era luci iliescu in 2004 nu mai era politician stanisteanu si nu mai ajungea acum (prin concurs-sic!)diplomat la barcelona!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.