Conducerea societăţii care se ocupă de livrarea apei potabile în municipiu ar putea fi demisă de Primăria Giurgiu după ce o hotărâre luată prin care anunţa o creştere a preţului apei potabile cu 24 la sută a trezit nemulţumiri în masă în rândul locuitorilor municipiului Giurgiu.
„Ne-am trezit cu nemulţumiri în masă ale populaţiei după ce, dintr-o eroare economică de la uzina de apă, a fost anunţată a creştere a preţului la apă potabilă şi apă-canal cu 24 de procente. Pentru că aceste majorări au fost anunţate asociaţiilor de proprietari fără să fiu înştiinţat şi fără ca reprezentantul nostru în Consiliul de administraţie de acolo să aibă împuternicire să voteze această majorare, pentru că este o faptă foarte gravă voi lua măsuri drastice la nivelul conducerii acestei unităţi care vor duce până la excluderea unor oameni din funcţii”, a declarat marţi primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu.

El a anunţat totodată că a luat măsuri pentru blocarea acestei majorări de preţ, considerând că justificările privind majorările sunt în contradicţie cu legislaţia atâta timp cât nu au fost anunţate majorări ale energiei electrice sau la gaze. AGERPRES

3 COMENTARII

  1. singura solutie,pe 10 iunie il trimitem pe imparat la pensie…dupa…poate veni si dna sa-l trimita la racoare,nu trebuie sa se odihneasca si el citiva ani dupa 16 ani de munca grea?(a se citi,manareli).

  2. e tardiv domnule tovaras primar cum se face ca tocmai dvoastra sa fi ti luat prin surprindere!? INSEAMNA CA TOTUSI NU LE STII PE TOATE IAR CEI DIN SUBORDINE TE LUCREAZA INTENTIONAT.ORI FACI PE IPOCRITUL APLICIND TACTICA A LA BASESCU TRAIAN CA DEH SANTE TI DIN ACELASI ALUAT ALA MICU INVATANTD TERTIPURI SI MANEVRE CONTRA INTERESELOR POPULATIEI CA DOAR ACUM 2 DOUA LUNI V A D E C O R A T CU ORDINUL DE CAVALER PTR SERVICIILE ADSUSE COMUNITATII SI NU NUMAI IATA INCA UN MOTIV IN PLUS DE A TE MAI CREDE SI DE A TE ARDE LA VARA LA VOT IN ASA FEL INCIT SA POTI PLECA LINISTIT IN VACANTE SAU TURNEE NESLAVIT FIE TI NUMELE DE CATRE MURITORI IN VECII VECILOR.

  3. DACA II DAI PE ASTIA AFARA CARE CAT DE CAT AU HABAR DE MESERIE TE INTREBAM NOI PE CINE MAMA DRACU PUI IN LOCUL LOR.PE UNII CARE HABAR NU AU SI NU STIU NICI MACAR FORMULA APEI DAR IN SCHIMB SA FACA CE LE CERI TUUUU?AI O BILA NEAGRA DIN PARTEA GIURGIUVENILOR TAI DEOARECE II MINTI SI I DUCI CU ZAHARELUL ORI DE CATE ORI POTI.DAR UITE CA SE APROPIE ZIUA SCADENTEI DRAGA DOMNULE PRIMAR SI VE I PLATI SCUMP SI PENTRU PRETUL GIGACALORIEI SI PENTRU CEL AL APEI PROBABIL CA INTR UN VIITOR APROPIAT SI PENTRU GUNOI.IATA DOAR TREI MOTIVE INTEMEIATE DIN CAUZA CARORA SA TE ZBURAM DIN SCAUNUL VREMELNIC DE STAROSTE AL ORASULUI.IA AMINTE SI BAGA LA CAP.2012 E ANUL DE FINAL AL CARIEREI TALE ADMINISTRATIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.