Conform http://opiniagiurgiu.ro, Prefectul Robert Cristoi considera ca bugetul propriu al Consiliului Judetean Giurgiu, a fost prost construit, intentionat…

“Nu cred ca la constructia bugetului nu s-a respectat legea din nestiinta. Sunt convins ca intentionat a fost construit prost, pentru a fi atacat, si astfel sa se gaseasca un motiv emotional pentru a scoate oamenii in strada. E si acesta un mod de a castiga electorat, pozand in victima… Daca stateam cu spatele si dadeam viza de legalitate, eram atacat daca am respectat prevederile legii, sunt demonizat de liderii PNL…
Oricum ar fi, ceea ce se intampla este o manipulare grosolana. S-a ajuns pana acolo incat s-a scris ca as fi fugit din Prefectura. Este o minciuna. La primul protest, chiar am stat de vorba cu directorul Spitalului, iar la cel de-al doilea am avut un dialog cu o delegatie de sindicalisti, carora le-am prezentat situatia, pe acte si pe lege.
In cazul Spitalului, medicamentele sunt asigurate de catre DSP, iar salariile de catre Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Asadar, nici vorba de bugetul CJ. Practic, la spital s-au blocat investitiile care nu se mai finalizeaza odata. De altfel, lipsa unui management eficient a dus la situatia ca Spitalul Judetean sa nu aiba autorizatie de functionare…
In ce priveste partea de asistenta sociala, sau programele sociale, aici banii se aloca de Finantele publice, la solicitarea Consiliului Judetean”.
Prefectul Robert Cristoi este si candidatul PDL pentru Primaria Giurgiu. Domnia sa este in acest moment in concediu de odihna, iar daca propunerea PDL se va concretiza, termenul limita pana cand va trebui sa se autosuspende din functia publica este 15 aprilie.

8 COMENTARII

  1. Poate ca are dreptate omul. Florian Dinu ii incurca toate apele lu Beianu. De ce tace secretarul Dinu ? El nu ar trebui sa verifice legalitatea inainte sa dea bugetul la prefectura ?

  2. Recunoşti, aşadar, că la spital s-au blocat investiţiile şi mai ai curajul să dai vina pe alţii, d-le Cristoi. Aş putea să îţi dau multe exemple despre cât de dăunătoare este acţiunea d-tale, dar le ştii prea bine. Spitalul nu are nevoie de investiţii, pacienţii nu au nevoie să facă aici un RMN, să nu mai meargă la Bucureşti şi să aştepte luni de zile şi să plătească bani grei? La centrele de copii nu este nevoie de îmbunătăţiri? Ţi-a luat minţile Marin Anton şi chiar crezi că poţi să fii primar? Spune-ne măcar un lucru bun pe care l-ai făcut pentru Giurgiu.

  3. Bine v-a facut Anton, v-a lasat fara banii de campanie amaratilor de la PNL, pe care ii luati de la licitatii, nu mai este Tariceanu care sa va dea mii de miliarde din bugetul la dispozitia premierului cum va dat in 2008 pentru spaga electorala ori a-ti uitat?.
    O sa va dea MRU cat trebuie ….. pt. ca este criza ce voi nu a-ti aflat natarailor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.