Primăria municipiului Giurgiu a solicitat redistribuirea fondurilor solicitate prin credit aferente anului 2013 pentru anul 2012 pentru cofinanţarea unor proiecte.
„Deoarece bugetul a fost mai mic de la an la an şi nici nu ne aşteptăm la alte fonduri de la Guvern pentru cofinanţarea proiectelor în derulare pentru că nu am primit astfel de fonduri nici în anii trecuţi, am solicitat o redistribuire a creditului aprobat pentru anul 2013 pentru acest an pentru a reuşi să continuăm proiecte importante aprobate sau demarate deja”, a declarat vineri reprezentanta Primăriei municipiului Giurgiu, Elsa Joantă.

Un proiect de dezvoltare a infrastructurii în zona de graniţă, proiecte pentru zone verzi din Fondul de Mediu sau pentru energii regenerabile sunt principalele domenii în care Primăria municipiului Giurgiu are proiecte mari aprobate sau în derulare şi pentru care are nevoie de fonduri. AGERPRES

3 COMENTARII

  1. da primaria din giurgiu a stat mereu cu mina intinsa sa se milogeasca deoarece banii duin fondurile proprii rezultati din taxe si impozite sau dus in buzunarele clientelei galbene iata un motiv in plus sa i dam jos pe baietii destepti ai pnl si acolitii lor intotdeauna treaba de la cap se mpute jos iliescu afara din primarie ca nu e a lui sau a neamului lui.batranelule du te si tu pe la covrigarie.

  2. Nu v-ati prins deloc de cacealmaua primarului dictator, dupa ce a impovarat Primaria prin imprumuturi, omul nu mai are bani pentru spaga electorala ca in anul 2008 cand Tariceanu i-a dat mii de miliarde, acum ne minte cu nerusinare cu redistribuirea fondurilor solicitate prin credit pentru anul 2013 pentru cofinantare unor proiecte, dar nu spune care proiecte alea pe care nici nu le-a scris inca, ori alea ale caror studii de fezabilitate sunt facute acum cinci ani si nu mai corespund.
    Bag seama ca isi simte sfarsitul si dupa el potopul lasand o mare gaura la Primarie iar cel care va veni dupa el sa platesca datoriile facute fara a mai putea sa-si permita sa faca alte ivestitii.
    O sa va dea MRU domnule primar tot creditul solicitat basca si pe deasupra, o mare ancheta, pt. ca e curios din fire cum ati cheltuit banii in acest mandat!!!!!!!!!!!!!

  3. propun ca sa se aprobe alocarea fondurilor penru dezvoltarea orasului pana in anul 2018 pentru anul 2012, cu directa administrare a primarului actual, fara licitatie sau cu aprobare a consiliului local…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.