Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, astăzi, că, dacă actualul Guvern va veni în Parlament cu o modificare legislativă privind creşterea salariilor bugetarilor, USL va sprijini acest demers.
„Dacă Guvernul Ungureanu va veni în Parlament cu o modificare legislativă privind creşterea salariilor bugetarilor, pentru că este nevoie de modificarea mai multor legi pentru asta, sigur că o vom sprijini pentru că dau înapoi ce le-a luat preşedintele Traian Băsescu, a declarat Ponta.
„Propunerea lui Băsescu e una neserioasă şi demagogică, dacă Guvernul vrea să fie serios şi să dialogheze cu noi, putem găsi soluţiile bugetare cele mai bune, prima ar fi reducerea contribuţiilor la asigurări sociale”, a continuat liderul PSD.
Victor Ponta a reconfirmat faptul că parlamentarii USL ar putea reveni în Parlament doar pentru votarea unor legi importante.
„Am anunţat clar, fie că e vorba despre tratatul de guvernanţă fiscală, fie de legea reducerii numărului de parlamentari şi votul uninominal, dacă e vorba de proiecte concrete, revenim şi le votăm, dar nu revenim la o activitate normală până când Parlamentul nu începe să funcţioneze din nou în regulile normale. Adică să nu mai accepte angajări de răspundere, să nu mai accepte blocarea parlamentarilor la moţiunile de cenzură, să nu se mai fraudeze legile, aşa cum le-a fraudat Roberta Anastase, să sancţionăm traseismul politic”, a punctat Victor Ponta.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, în Parlament, că puterea are datoria de a găsi soluţii ca în jurul datei de 1 iunie să fie „reîntregite” salariile bugetarilor.

2 COMENTARII

  1. pai ce putea zice pontacul? iar le-a luato bascosu inainte… cum dreacu se face ca fiind in criza,bani nema dar marim salariile.pontacu a inghitit momeala cu cirlig cu tot,sa vedem carici-pogonici ce zice. masura populista avind caracter pur electoral,matrozu’ ii joaca pe uslinosi in foi de vita,n-are importanta ca mint si unii(pedelacii) si altii( uslinosii) pulimea cu drept de vot va pune botu’ ca d-aia mama prostilor e mereu gravida.si uite asa,uslinosii vor ramine inca o tura pe margine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.