Un angajat al unei societăţi comerciale din municipiul Giurgiu a protestat, joi, timp de două ore, pe o macara înaltă de 50 de metri, aflată în incinta şantierului naval, nemulţumit de unele neînţelegerile salariale, el fiind convins să coboare de un psiholog.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Transporturi Navale Giurgiu, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, un echipaj al Ambulanţei şi un psiholog din cadrul Poliţiei.

„Poliţiştii biroului de Poliţie Transporturi Navale Giurgiu au fost sesizaţi prin 112 că o persoană de sex masculin s-a urcat pe o macara din incinta unei societăţi din Giurgiu la o înălţime de aproximativ 50 de metri şi protestează pe fondul unei neînţelegeri salariale. Psihologul din cadrul IPJ Giurgiu a discutat cu persoana în cauză şi a convins-o să coboare” , a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, subcomisar Cristian Suta.


2 COMENTARII

  1. ce pacat ca nu era bugetar il tratam cu atentie sporita de catre antene sau otv si pina seara ii rezolvam cazul iar noi usl bifam inca un punct la imagine si clasament insomar.ei no acu mai are gidea firea sau grecu mai au si ghinion poate data viitoare daca mai apuca se aude ca antena 3 va fi inchisa temporar pentru inventar.jos jos jos u s l cea mai mare si tare m i z e r i e .traiasca romania fara comunisti.

  2. bai de ce nu ati dat telefon la haznaua 3,deplasam imediat un car de reportaj si praf il faceam pe basescu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.