In cursul zilei de astazi, o ambulata s-a deplasat in comuna Iepuresti Judetul Giurgiu in urma unui telefon primit la numarul de urgenta 112 care anunta ca Primarul comunei, Constantin Paunescu, necesita ingrijiri medicale datorate loviturilor primite in urma unei altercatii cu niste cetateni ai comunei al carei primar este. Echipa de interventie ajunsa la fata locului a constatat ca starea in care  se afla primarul Constantin Paunescu este una grava si ca necesita internare, motiv pentru care Paunescu a fost adus de urgenta si internat la Spitalul de Urgenta Giurgiu.

Vom reveni cu amanunte!

UPDATE 1 .

„Au intrat peste mine în primărie în timp ce acolo erau mai multe persoane care veniseră să îşi scoată buletin. Asta s-a întâmplat. Am fost bătut de Ceauşu Costin şi Costin Cezar, fratele lui. Ei au intrat peste mine în primărie”, a declarat Gheorghe Păunescu.

UPDATE 2 :

Şeful PDL Giurgiu, Marin Anton: ” Primarul s-a bătut singur „

 

Presedintele P.D.L.Giurgiu Marin Anton a declarat presei că Gheorghe Păunescu „s-a bătut singur” pentru a se victimiza şi pentru a arunca vina pe activiştii PDL din localitatea Iepuresti.

5 COMENTARII

  1. Amănunte îți dau eu că tu nu vrei să le spui: primarul Păunescu adusese o târlă de vreo 250-300 de ciori să le facă flotant de Iepurești. Așa a făcut și în 2008. Acum nu i-a mai mers s-au prins băieții și i-a tras-o peste bot. Da stați liniștiți că încă nu i-a dat-o bine. Asta va urma. Că de, nu va mai putea să ia nimeni o palmă de el.

  2. Acest ,,LUX” Trebuie acuzat de <> si ca ATARE CERCETAT PENAL ,sper ca PARCHETUL sa se AUTOSESIZEZE.

  3. constat ca voi sunteti impotriva „investitorilor straini”. venisera niste ciori sa-si faca cuiburi prin zona iepuresti,primarele paunescu a gindit:i-ote ca au sosit investitori straini care vor construi in comuna mea si ne vor scoate din recesiune… ca ciorile primeau si drept de vot…alta gisca in alta traista. umflatu’fe fi-su,analfabetul ce primise sefia la protectia consumatorului,guita aseara pe la haznale. am o nedumerire,baremi i-au tras-o bine la mufa primarelui sau doar l-au mingiiat?

  4. ptr derutarea adversarilor politici,paunescu s-a internat la …ginecologie. de ce? pai unde vreti sa se interneze o asa curva politica?

  5. Sa va ia dracu pe toti care vorbiti de Paunescu,tarani prosti ce sunteti.O sa iasa Ceausu primar la „pastele cailor”,ar vrea el sa iasa.Asa e in tara asta,vreti sa fiti condusi numai de analfabeti.Paunescu are stil cand vorbeste,nu se balbaie ca altii. E drept ca,copii lui nu ii seamana deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.