Nemultumiti de intarzierea salariilor, angajatii Consiliului Judetean Giurgiu au incercat o forma inedita de protest miercuri dupa-amiaza. Daca pana acum au iesit in strada si au scandat, de aceasta data un grup de nemultumiti a intrat in Directia de Finante unde au inceput sa-si manifeste nemultumirea perturband intr-un fel activitatea angajatilor finantisti.

Spre mirarea protestatarilor, in fata lor si-a facut in scurt timp aparitia Presedintele P.D.L. Giurgiu -Marin Anton care si-a expus punctul de vedere asupra blocarii bugetului C.J.G.: ” Daca eram eu seful vostru nu s-ar fi ajuns in situatia sa nu va primiti salarile” : a spus Marin Anton contestatarilor. ” Tot ce solicit este un buget care a respecte legea, nu unul facut in graba si care sa nu respecte conditiile impuse de lege ” a continuat Anton. „Va inteleg nemultumirea si sunt constient cat este de important sa va primiti banii la timp. Dar problema  nu este la mine ! Daca cei care v-au trimis aici nu stiu sa faca un buget am sa vin eu sa le arat cum se face ! Pana atunci mergeti si insistati la sefii vostri sa faca un buget corect nu la institutiile statului care solicita respectarea legalitatii” a incheiat Marin Anton.

3 COMENTARII

  1. lumea moare la locul de munca si voua va arde de ceea ce face anton ce va toarna n fund beton.
    a c c i d e n t m o r t a l aseara in garajul a d p p giurgiu victima un sofer ce venise din cursa dupa transportul gunoiului menajer la buc la groapa de gunoi cercetarile sunt in derulare se pare ca tinarul era proaspat somer la adpp si viitor angajat al firmei de salubritate f i n a n c i a r u r b a n pitesti sucursala giurgiu care va salubriza de la 1 martie orasul nostru.deocamdata agitatie deruta si multe nereguli dar procuratura va avea ultimul cuvint de spus in mod oficial.cine are interes ca sa nu se stie prea sau mai mult sau deloc despre acest subiect trist.acum un an acestu i baiat ii muri se sotia de cancer.regretam cele intamplate si condoleante!

    ORA DE VLASCA.

  2. Ce legatura are din punct de vedere legal si institutional mizeria de Anton , cu bugetul Consiliului Local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.