Din simplul motiv ca NICIODATA NU AM CREZUT IN COINCIDENTE, imi permit sa ridic o intrebare, cu umila intelepciune si speranta ca nu voi deranja atat de tare incat sa ma priveasca urat pentru asta luptatorii de elita ai Nova Force Giurgiu.

Florian Nicolae – Un cavaler sau un candidat ?

Cu toate ca este prezent de mai mult timp in viata publica a judetului Giurgiu, in ultima perioada Florian Nicolae este mult mai activ decat de obicei in actiuni menite sa ii aduca popularitate printre giurgiuveni.

Un panou urias in centrul orasului, care dupa impozanta pare unul care a costat foarte multi bani, ureaza o primavara plina de iubire si speranta din partea managerului Nova Force – Florian Nicolae . Nu voi comenta subliminalul mesajului cel cu  ” speranta ” 🙂 din simplul motiv ca si dumneavoastra l-ati remarcat .

Firesc ar fi sa intreb daca atiunile domnie sale sunt unele care sa ne duca la concluzia ca Florian Nicolae va candida la primaria Giurgiu ?

Eu imi permit sa ard aceasta etapa si sa intreb :  Florian Nicolae candidat independent la primaria Giurgiu sau din partea PPDD ?

Iar o intrebare secundara care se naste din acasta discutie este : Si Nicolae Barbu  ? Nicolae Barbu ce mutare va face in acest context ?

4 COMENTARII

  1. da mai da va candida la primarie de ce ti e frica sa o spui dar despre a c c i d e n t u l m o r t a l de azi noapte din garajul a d p p de ce nu relatati nimic voi astia din mass media locala de ce ????????????????????????????? HAI SA VA AUD PESTE MACAR DOUA ORE.A MURIT UN BAIAT DE 27 DE ANI IN CONDITII BRUTALE ABIA CE VENI SE DIN CURSA SEARA LA ORA 21 22 DE CE TACE TI MAI ASTIA DEONTOLOGII.

  2. Vrem un primar tanar, dar cu experienta in conducere.Domnul Nicolae Florian a demonstrat acest lucru prin rezultatele obtinute de firma pe care o conduce (NOVA FORCE). Giurgiuvenii s-au saturat de vechii nomenclaturisti care ne-au condus pana acum, care au dus Romania in cea mai joasa pozitie in Europa, privind nivelul de trai si coruptia. Ajunge cat au furat pentru ei si acolitii lor. Giurgiu trebuie sa se trezeasca si sa aleaga viitorul lor si al copiilor lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.