Baietii destepti in aceasta perioada se ocupa cu tranzactii mari cu terenurile ce se afla pe ruta pe care va trece conducta de gaz ce vine din Bulgaria pe la Giurgiu pentru a le putea vinde constructorilor pe un pret supraevaluat .

Baietii si mai destepti „au creat” deja trei rute pe care se spune ca ar trece conducta de gaz iar in acest fel vand pe bani foarte multi terenuri care in urma crizei nu mai valoreaza nici un sfert din pretul de acum patru ani.

Va prezentam astazi stirea care confirma constructia conductei de gaz, urmand ca in zilele viitoare sa va prezentam si traseul exact al conductei prin judetul Giurgiu.

Operatorul Bulgartransgaz va incepe constructia unei conducte de gaz care sa lege Bulgaria de Romania. Lucrarea se va efectua in colaborare cu operatorul roman Transgaz si va traversa frontiera in punctele de trecere Ruse-Giurgiu, anunta Novinite.

Bulgaria a inceput sa isi lege resursele de gaz de cele ale vecinilor sai in anul 2009, dupa razboiul gazului purtat intre Rusia si Ucraina. Atunci aprovizionarea cu gaz a Bulgariei a fost intrerupta timp de 3 saptamani in mijlocul iernii. Acest fapt a expus atunci dependenta pe care Bulgaria o avea fata de gazul rusesc.

In februarie 2011, Consiliul European a decis ca fiecare stat UE trebuie sa aiba cel putin doua surse de aprovizionare cu gaz natural si electricitate pentru a se evita situatiile de tipul celor din 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.