CRAMA DE VIS-A-VIS DE CASA CARTII – VINURI ALESE – O CRAMA DE NOTA 10

Pentru ca ne pasa de barbatii adevarati, pe data de 9 si 10 martie, si… toata luna martie, fiecare al 10 -zecelea client care cumpara 10-zece litri de vin primeste automat si fara tragere la sorti inca 10 zece litri de vin din promotia vinurilor de masa- Crama Girboiu.

Si inca ceva, Crama – Vinuri Alese- Crama Garboiu de vis-a vis de Casa Cartii, are singurele vinuri naturale, fara exces de conservanti, care garanteaza ca oricat ai bea NU TE DOARE CAPUL ! De ziua barbatului – NOUA NE PASA !

5 COMENTARII

  1. CICA VINERI SEARA TOCMAI IN TOIUL PETRECERIUI DEDICATE ZILEI DE 8 MARTIE UNA DIN BALENELE DIN SALA A FACUT UN SONDAJ AD HOC PE SUB MASA CU PRIVIRE LA VOTUL PENTRU PRIMARIE.STUPOARE JUMATATE DIN BALENE AR VOTA CU NICOLAE BARBU IAR DIN CEALALTA JUMATATE CU FLORIAN NICOLAE CU ROBERT SI CRISTOI AUZI TU CULMEA NERUSINARII MANINCI SI BEI PE BANII USL SI VOTEZI CU DUSMANII.ASTA DA CURAJ.NOROC CU MAROIU SI BEIANU CARE AU TINUT SUB CONTROL REVOLTA TITELOR MARI CE AU INDRAZNIT SA DEA O LOVITURA DE CANTINA DE NECAZ CA LE A CRESCUT COLESTEROLUL SI GLICEMIA.EVIDENT CA SI CINTARUL A AVUT DE SUFERIT.CINE O FI STINS LUMINA LA PLECARE.TARZIU IN NOAPTE SE SUNAU FFELE INTRE ELE SI SE VAITAU CA VOMITA LA FOC AUTOMAT SI CA LI SA APLECAT DE LA ATITA MINCARE DESTUL DE GRETOASA CICA BEKE AR FI GRESIT RETETA CA ERA MATOL.BAUSE 44 DE PAHARE ANTICIPAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.