Primaria Prundu este in mare pericol ! Primarul Catalin Corbea este ingrozit de teama razboiului care urmeaza in campania pentru Primaria Prundu. Ba chiar se gandeste ca, la ce cadidati puternici sunt in cursa, Domnia Sa ar trebui sa stea pe margine si renunte la un nou mandat.

Primul dintre razboinicii politici este Vasile  Andronache din partea P.S.D. Cu toate ca in urma cu doua luni incercase o alianta cu P.N.L. mergand la o discutie cu domnul Lucian Iliescu, de data asta s-a hotarat sa lupte pana la ultima picatura de basna de care dumnealui dispune din prisos din partea a ceea ce a mai ramas din P.S.D. Giurgiu.

Cel de-al doi-lea razboinic, de data asta din partea P.P.D.D. este tot un Andronache, numai ca nu tatal ci fiul domnului Vasile Andronache, cel care se recomanda drept vicepresedinte interimar al P.S.D. Giurgiu.

Nu stiu si mi-e teama sa aflu strategia de lupta dintre cei doi. Cert este ca Primaria Prundu este ca si castigata de unul din cei doi Andronachi.

In acest timp, Catalin Corbea, epuizat de starea de ilar sever impusa in comuna este la pamant cu lacrimi in ochi de liboveala sperad ca numai un miracol sa il salveze de la nesansa de a lupta impotriva celor doi.
Vom reveni cu amanunte !

4 COMENTARII

  1. mos tagarta asta de andronache, mai bine ar sta acasa ca e si lustrabil. Si el si altii ca el. Ii cunoasteti, asa ca nu-i mai spun si eu sa nu va plictisesc.

  2. ASTA DA RAZBOI TATA SI FIU UNL MAI ALDREACU CA ALTUL TOATA AVUTIA SATULUI TOT IN CASA LOR INTRA SI PENTRU OAMENI RAMINE UE.RO HAL DE OAMENI DOI BAGABONTI

  3. Dacă îl cunoasteți pe Cătălin Corbea și treceți prin Prundu așa doar din mașină veți vedea că acesti Andronache sunt niște pierzători. Mai bine măi PE SURSE ai plânge de mila șefului tău care sigur va pierde alegerile. Mai vorbim noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.