Pentru o informare corecta as vrea sa nu treaca neobservata o provocare pe care liderul P.D.L. Marin Anton o arunca reprezentantilor U.S.L. din Judetul Giurgiu. Dincolo de remarcile colorate, Marin Anton lanseaza o provocare interesanta, cel putin ca eveniment de presa si in incelasi timp politic. Spune Domina Sa ca doreste o confruntare ” nu prin intermediul presei ci in fata presei.  Nu imi doresc un duel prin presa ci in fata ei ”

De o confruntare politica intre doi lideri politici Giurgiu nu a mai avut parte de la confruntarea Lucian Iliescu v.s. Nicolae Sin in care Lucian Iliescu a iesit invigator cu brio.

Un asa spectacol nu merita ratat. Incepe lupta politica. Daca nu avem de castigat de pe urma lor macar sa-i vedem luptand ! Promit sa public integral tot evenimentul. Tineti aproape !

4 COMENTARII

  1. IMPUTITUL ASTA JEGOS SA DEBLOCHEZE SALARIILE CA MOR OAMENI DE FOAME PAI EL ZICE CA DACA ARE EL ARE TOATA LUMEA A ADICA PEDELISTI DA CARE JEFUIESC TOT CE PRINDE ASTA SI CRISTOI DOUA SCIRBE DE OAMENI DOI IDIOTI

  2. n u n e i n t e r e s e a z a duceti va cu totii la groapa de gunoi a orasului poate asa o mai scadea tariful.e valabil si pentru presa obedienta care se apleaca la comanda.

  3. Voi chiar nu v-ati saturat de dictatura asta PNL-ista, mai apuca cineva ceva de ei, chiar nu vedeti ca hotul striga hotul, mare tupeu au seccuristi si lustrati astia bagabonti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.