Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a primit  din partea ZAV Bonn o oferta de locuri de munca in domeniul agricol pentru Germania . Sunt oferite 70 de locuri la culesul produselor agricole (sparanghel, capsuni) şi 150 de locuri pentru vanzarea produselor agricole.
Sunt solicitate femei si barbati care poseda experientă în agricultura, au condiţie fizică bună şi  cunostinte de limba germana. Solicitantii care vor desfasura activitatea de cules trebuie sa detina cel putin cunostinte de baza de limba germana.

Persoanele care vor lucra in domeniul vanzarii produselor agricole  trebuie sa detina cunostinte extinse de limba germana, deoarece vor intra in contact cu clientii.
Angajarea se va face pentru perioada aprilie – iunie. Salariul oferit este de 800 euro net pe luna dupa retinerea asigurarilor sociale, impozit,cazare si masa, iar timpul de lucru va fi de 40-50 de ore pe saptamana ..
De asemenea, din partea angajatorilor germani au mai fost transmise si un număr de 60 de posturi pentru următoarele meserii: bucătar/bucătărese, cameriste,ospătari, ajutor în bucătărie, ajutor în gastronomia de sistem  (Mc Donald s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria, etc. ).

Sunt solicitate persoane cu calificare profesională încheiată sau experienţă în domeniul gastronomic solicitat. Solicitanţii trebuie să deţină cunostinte de limba germana de baza, nivel B1/B2, pentru personalul auxiliar şi cunostinte extinse nivel C1/C2 pentru personalul de specialitate. Experienta profesionala constituie un avantaj.

Angajarea se va face  pentru perioada mai-noiembrie, timpul de lucru fiind de 40 de ore pe saptamana cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1200-1500 euro brut pe luna pentru personalul auxiliar si 1500-2000 de euro brut pe luna pentru personalul de specialitate.

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.