Victor Boiangiu la bagat pe fi-su pe la Ministerul de externe sa… ceva pe acolo si el ca e tanar si la inceput de drum. Nu acum. Mai demult, dupa ce Cosmin Boiangiu a terminat facultatea. Nascut sub umbra imaginii politicianului Victor Boiangiu, fiul sau, Cosmin Boiangiu a ramas pentru giurgiuveni ” fi-su lu’ Boiangiu ” si atat. De-a lungul timpului in urbea noastra au ajuns ecouri ale evolutiei profesionale ale lui Cosmin Boiangiu, interpretate bineinteles: Boiangiu l-a facut pe fi-su director in Ministerul de Externe,  Boiangiu l-a facut pe fi-su purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe” s.a.m.d.

Acum Cosmin Boiangiu este Ambasadorul Romaniei in Slovenia. Mai sa fie, cu chestia asta tare ne-a mai incurcat ! Tot ta-su sa il fi trimis si acolo ? Ma indoiesc !  O fie el Victor Boiangiu deputat, dar e prea mic pentru o combinatie atat de mare.

Cu toate astea presa din Giurgiu ne ofera stirea prezentandu-l pe Cosmin Boiangiu TOT ca fiu al deputatului Victor Boiangiu ! Si nu e corect ! Dupa o asemenea realizare cred ca Victor Boiangiu ar trebui prezentat ca tatal lui Cosmin si nu invers.

Cosmin Boiangiu este unul dintre giurgiuvenii care ne reprezinta si cu care ar trebui sa ne mandrim. Lasati-l pe ta-su si nu ii mai luati la pachet ! Este o mare diferenta intre cei doi.

Daca nu te stiam asa strans la punga, nea Victore, ti-as fi zis sa dai o bere ! Dar nu sunt asa de visator sa cred ca vad eu cinste vre-o data de la Victor Boiangiu. Cum care Victor Boiangiu ? Tatal lui Cosmin, Ambasadorul Romaniei in Slovenia ! 🙂

6 COMENTARII

 1. DOGARU GHEORGHE PRIMARUL DIN COMUNA MIHAI BRAVU JUDEȚUL GIURGIU ESTE UN COLABORATOR (ADICĂ TURNĂTOR) AL FOSTEI SECURITĂȚI CA POLIȚIE POLITICĂ. DOVADA ESTE MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI NR 235 DIN 7 APRILIE 2005.

 2. e de al vostru psdistilor chit ca acum e dincolo la aripa de dreapta a f s n.clar nu va mai tinguiti nu va mai mirati si nu mai jeliti face ti doar pe ipocritii si ave ti memoria scurta pe a n i m a l u l asta politic voi l ati creat voi cei din p s d si cei de tagma voastra care au judecat si votat cu s t o m a c u l nu cu ratiunea.rusine sa veniti acum si sa reclamati ca l a ajutat pree fi su sa ajunga ambasador.voi mare parte din giurgiuveni santeti de vina si la urma urmelor tot raul are un pic de bine bai plingaciosilor de ce pentru ca orasul si judetul vostru ageamiilor are un ambasador cu staif cosmin boiangiurgiu vedeti ca se potriveste numele j o s p s d jos p d l jos f s n adica jos p c r traiasca p n l singurul partid national si sanatos din romania.

 3. de acord asa e sant in asentimentul lui remus p s d o cloaca de frustrati care daca nu mai sant la putere parca sant vaccinati cu de turbare feriti va de ei ca daca va musca va contamineaza.

 4. PENTRU STIINTA BABEI CONSTANTA MOCANU DE LA GIURGIU EXPRESS;CINE TI A SCRIS EDITORIALUL SEFUL TAU ALA MARE CE TE PLATESTE? STII CEVA SONDAJUL DE ASTA VARA NU MAI E DE ACTUALITATE IA CITESTE CAM CE ZIC GIURGIUVENII ACUM IN PRAG DE MARTISOR DESPRE SANSELE CANDIDATILOR PENTRU PRIMARIA DIN GIURGIU;

  N I C O L A E B A R B U = 41 LA SUTA.

  LUCIAN ILIESCU USL =32 LA SUTA.

  RADU POPA PP DD =16 LA SUTA.

  ROBERT CRISTOI P D L = 7 LA SUTA.
  ALTII =4 LA SUTA.

  CUCOANA CHIAR CREZI CA SEFUL TAU DE LA SCINTEIA DE DIURGIU E DE NEMATURAT DIN SCAUNUL DE LA PRIMARIE? nici tu nu mai crezi cu adevarat in ceea ce scrii in editorialele care ne fac g r e a t a noua giurgiuvenilor.stii ceva? e posibil ca prin luna mai piata univ din capitala sa se intoarca ,ca un bumerang la giurgiu iar lumea oamenii satui de iliescu sa i strige de sub balcon asa; pleaca acasa javra ordinara lasa ne lasa ne iliescule si du te la pensie da, da e posibil sau chiar sigur cu toata politia lui locala ce o asmute contra oamenilor la nivel local sa le dea amenzi ca sa i aduca gologani la buget.totul are si un epilog draga constanta mocanu sau cine naiba o i fi!sa te vaz atunci ce editoriale mai scrii daca mai ai unde ca te ai decrebiliza total facindu i pantofii lui lucica in fiecare marti si vineri.te ai descalificat introducind la o scara mai mica ce i drept cultul personalitatii pentru un om care era lustrat demult .de ce va e frica de opinia lui n barbu ca va candida independent si ca a stricat ploile u s l ului la giurgiu? stati fara frica ,ca daca nu stiati si psdistii veniti cu maroiu in pnl o r sa voteze cu el.si giurgiuvenii aidoma deoarece v or s c h i m b a r e a asa ca n u mai prapaditi cerneala sau tusul degeaba si face ti ca giurgiu express sa si regaseasca identitatea de odinioara redati i libertatea de expresie tovarasi j o s labele dupa giurgiu express primul si cel mai independent si curat ziar din oras dar clica voastra i ati deviat traiectoria editoriala. vrem l i b e r t a t e pentru giurgiu express.

 5. ce slogan sublim domnii mei; libertate pentru parerea mea sincera autorul materialului are pe undeva mare dreptate cu conditia sa vina si cu o solutie viabila si n acelasi timp valabila dupa ce opresorii de azi isi v or lua miinile necurate dupa acest ziar.astept cu curiozitate nedisimulata reactiile celor din breasla.daca o r sa existe.acum.daca nu cel mai probabil dupa 11 iunie.oricum lozinca e tulburator de sensibila pentru mine cel putin.si mi place s o mai scriu si eu inca o data;libertate pentru giurgiu express mai adaugand ceva jos cenzura!

 6. Daca pleaca de la Giurgiu expres lingaii care au apartamente sociale: Elsa Joanta cara le da linia editoriala, Berbeniciuc, Bogdan sandu chiar si Constanta Mocanu si se aduce o echipa noua de tineri, si daca jurnalul iese de sub ocupatia liberala, poate se va schimba ceva. Altfel, vorbim discutii si suntem nostalgici in van.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.