Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu organizeaza in data de 09 martie 2012 o bursa a locurilor de munca, pentru femei.

Bursa se va desfasura in mun. Giurgiu –  incinta Restaurantului “Vlasca” din strada Portului nr. 12 (vis a vis de Tribunalul Giurgiu)  .

Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare in randul femeilor (nefiind exclusa participarea si altor categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca) prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale si transparente care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.
BURSA LOCURILOR DE MUNCA  reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca  conform pregatirii lor profesionale sau  sa se (re)orienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung.
Agentii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCA vor avea prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca oferit.

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.