Şeful Poliţiei de Frontieră, Ioan Buda, a dispus efectuarea, în regim de urgenţă, a unor controale la nivelul sectoarelor poliţiei de frontieră Giurgiu şi Borş, pentru verificarea modului în care au fost gestionate activităţile în punctele de trecere a frontierei.

Controalele la nivelul sectoarelor poliţiilor de frontieră Giurgiu şi Borş au fost dispuse de Ioan Buda, din ordinul ministrului de Interne Gabriel Berca.

„Măsura a fost dispusă pentru a se verifica modalitatea de gestionare a acţiunilor de verificare a transporturilor de mărfuri prin PTF Giurgiu şi PTF Borş, declanşate pentru combaterea contrabandei şi a evaziunii fiscale”, se arată într-un comunicat al IGPF.

De asemenea, Serviciul Control din cadrul IGPF va analiza modul în care conducerile celor două Sectoare ale Poliţiei de Frontieră au coordonat resursele umane şi logistice, în vederea aplicării măsurilor necesare pentru evitarea aglomerărilor şi pentru fluidizarea traficului, precum şi modalitatea de îndeplinire a atribuţiilor specifice de către toţi lucrătorii din cadrul sectoarelor poliţiilor de frontieră.


2 COMENTARII

  1. Bai, nea Buda, la Giurgiu n-ai nicio sansa cat timp il ai pe Bratan langa tine. Ce sa mai vorbim de vesnicul sef de sector BABARDEL (in medical cand sunt controale)! Nu cum au gestionat problema trebuie verificat, la coruptie trebuie umblat.
    Succes !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.