Intamplator am descoperit o noua publicatie giurgiuveana numita  Ziua de Giurgiu. Sa fie al doi-lea ziar national dupa Adevarul de seara care isi infiinteaza o editie locala ? Cu o politica editoriala cam portocalie, Ziua de Giurgiu este un ziar tiparit, fara editie electronica, care se distribuie in intreg judetul Giurgiu. Ziarul tiparit in Bucuresti are in echipa editoriala nume despre care nu am auzit sa mai fi lucrat in presa gurgiuveana. Senior editor Marian Turta, colectiv de redactie Andrei Florin, Ina Sandu, si Geo Petrescu. Foarte multe nu va pot spune despre un ziar care intamplator mi-a cazut in  mana , dar vom investiga scopul si prezenta acestuia pe piata si vom reveni cu amanunte.

6 COMENTARII

  1. O fituica PORTOCALIE 100 % dar din ,,intamplare” respinsa de populatie ,taranul intreaba al cui este ziarul si cand aude da si fuge ca ,, dracu de tamaie” .

  2. ar fi cazul ca sa vedem ce are de spus si politica portocalie nu numai cea galbena si rosie ,cred ca este loc pentru toti si sa incercam sa nu mai fim rautaciosi

  3. ar fi cazul ca sa vedem ce are de spus si politica portocalie nu numai cea galbena si rosie ,cred ca este loc pentru toti si sa incercam sa nu mai fim rautaciosi.

  4. stiam ca turta asta este red.sef la giurgiu-news al lui VAI. si-a facut ziar? foarte bine! inca un ambalaj ptr slana si brinza taranului ce pleaca la munca la cimp. noroc de astea electronice,nu poti impacheta nimic in ele,altfel,cam de aceasi calitate.

  5. citi ti cu rabdare si a t e n t i e ZIUA DE GIURGIU singurul ziar ce va spune adevarul despre ce se intimpla in oras si judet si nu este aservit mafiei locale a lui imparatul lucifer.cumpara ti si citi ti cu a t e n t i e Z I U A DE GIURGIU SINGURUL ZIAR CARE NU POATE FI FOLOSIT LA AMBALAREA PRODUSELOR ALIMENTARE NU SE LIPESTE NICI DE SLANA NICI DE BRINZA NICI DE ALTCEVA DOAR DE O C H I I CITITORILOR CARE V OR SA AUDA PRIN LECTURAREA PAGINILOR SALE CA LA SI IN GIURGIU SE POATE FACE JURNALISM SI IN ALT M O D .Z I U A DE GIURGIU SINGURUL ZIAR CARE LE DESCHIDE OCHII GIURGIUVENILOR SI ZIUA SI NOAPTEA Z I A R I S T I I DIN ORAS MAJORITATEA SUNT DOAR NISTE MARIONETE CARE SCRIU LA COMANDA POLITICA UNA DE TIP COMUNISTA SI SI BAT JOC DE ACEASTA MESERIE.L E C T U R A T I CU A T E N T I E SI PRICEPERE ATIT ZIUA CAT SI NOAPTEA ZIARUL RUDA CU PORTOCALA Z I U A DE GIURGIU.ABILITATE SI PROFESIONALISM CIVIC PUS IN SLUJBA HAIDUCILOR CARE VOR SA SCAPE DE NOMENCLATURA NEOCOMUNISTA DIN POLITICA GIURGIUBEANA.L E C T U R A CAT MAI PLACUTA

  6. numai cind citesc titlul,ziua de giurgiu,ma duc cu gindul la srs -ciripoi de la defuncta ziua,apoi il stiu pe turta asta de pe vremea lui vai,un tutar oarecare,fara mare valoare,o nulitate ca si gaghii dar mai putin implinit(la grasime,la functii,la conturi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.