Conform Adevarul de Giurgiu după ce, în urmă cu o lună, se anunţase demisia din funcţia de consilier a democrat-liberalului Daniel Ivan, şi după ce, tot atâta timp, conducerea organizaţiei municipale a acestei formaţiuni politice a ţinut secret numele înlocuitorului, la ultima şedinţă de consiliu a fost anunţat acest nume.

Este vorba, conform adresei înaintate de PD-L, de Tudorel Nicolae.

Acesta a fost înscris, la alegerile locale din 2008, pe listele PD-L, demisionând, între timp, din această formaţiune politică.

Pentru o perioadă scurtă de timp, Tudorel Nicolae a deţinut funcţia de preşedinte al Partidului Poporului – Dan Diaconescu, dar, din motive personale, a renunţat la această funcţie, revenind la partidul care l-a lansat în politică.

La prima sa participare la o şedinţă de consiliu, acesta a avut şi o primă intervenţie, legată de detalii ale unui contract cadru ce ar urma să fie semnat de primăria Giurgiu.

„Vreau să apăr interesele giurgiuvenilor, nu pe cele ale unor grupuri de interese.

Dacă voi considera că anumite proiecte de hotărâre sunt benefice locuitorilor din municipiu, voi vota pentru, chiar dacă ceilalţi colegi ai mei vor considera altfel”, a declarat, pentru Adevărul, proaspătul consilier local, la finalul primei sale şedinţe în această calitate.

10 COMENTARII

  1. SPURCATUL ASTA CE NATIE DE TIGAN ESTE MA IA SA VEDETI CIT SE VA INBOGATI SI SARACIA ASTA VAI DE MOACA LUI ZICI CA E BOLNAV DE INIMA ASA MOACA ARE FIRAR AL DREACU CU CINE LA NUMIT CU PDL UL LOR CU NEAMUL LOR CU MAMA LOR CA NUMAI SCAPAM ODATA DE EI NAI VAZUT SPURCATUL DE CRISTOI BLOCHEAZA BANI DE SALARIII LUARAR FOC SA IA SI IAR VENI RAU LU CRISTOI COI SI LU ANTON VENIAR RAU SAI VINA SI AR MURI CU TOTI PDLISTI MASI CA NU MAI SACAPAM DE EI ASTIA E CA UN CANCER PENTRU TARA SI JUDETUL GIURGIU JOS PDL

  2. E un smecher care a supt bine pe vremuri de la sanul fostului OCL giurgiu,fost secretar de partid,ce mai, a trecut pe la toti figurantul asta care linge pdl-eii sub coada acum.Mai interesati-va si vedeti ca am dreptate.

  3. Băi PUTERNICUL DIN UMBRĂ iesi dreacu de acolo să te vedem fricosule că de-aia stai în umbră. Mai citeste si apoi să scrii aici dobitocule. Oricum te scuzăm că nu pleacă din capul tău ce ai scris aici. Esti prea mic chiar să faci umbră pământului. Ferește-te să nu calce cineva pe tine.

  4. Tudorel Nicolae este un personaj trist si dezolant, un vierme care se chinuie sa termine Spiru de 7 ani, o insecta care se plimba din partid in partid pentru a reusi sa-si sustina afacerile. Pana acum doua luni era la PP-DD, iar in acest miment este la PDL. Un om fara onoare si demnitate atat in politica cat si in viata de zi cu zi.

  5. Un om fara onoare si demnitate, un personaj trist si dezolant, un mediocru care se chinuie sa termine Spiru de 7 ani, si care cu usurinta unui gandac se plimba din partid in partid pentru a-si sustine afacerile. Un om fara principii, educatie si fara un minim de valori. Minte, tradeaza cu o usurinta inimaginabila. Un nimic atat ca om cat si ca politician.

  6. so pe el maidanezilor!Muscati-l de c.. cat puteti,ca voua va place si gustul si mirosul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.