De astazi cunoastem oficial numele candidatului P.D.L. la primaria Giurgiu. Actualul Prefect al Judetului Giurgiu, Robert Cristoi a fost desemnat drept candiat al P.D.L. in cursa pentru ocuparea fotoliului de Primar al Municipiului Giurgiu. Dincolo de glumele cu care Presedintele P.D.L.Giurgiu, Marin Anton, a condimentat conferinta de presa, de notat este ca lansarea domnului Cristoi a fost facut chiar de ziua Domniei Sale, Robert Cristoi fiind nascut in data 25.02.1969.

De adaugat despre domnul Robert Cristoi este ca este casatorit, are un baiat care este student la S.N.S.P.A.  Bucureşti si ca detine un C.V. impresionant pe care il puteti gasi pe pagina de prezentare de pe portalul http://www.prefecturagiurgiu.ro/portal/portal.nsf

Lansarea candidaturii domnului Robert Cristoi este a doua dupa lansarea de ieri a independentului Nicolae Barbu.  Brobabil in zilele urmatoare vom asista si la alte lansari, singura certitudine fiind aceea ca domnul  Lucian Iliescu este candidatul U.S.L. pentru Primaria Giurgiu.

17 COMENTARII

 1. Salutam candidatura domnului Robert si sper ca prin dansu vom scapa de aceasta dictatura comunista de la primarie si noi tinerii vom avea o sansa la un loc de munca in orasul asta . La multi ani !!!

 2. De ce sa nu îl votam. A furat de la vama, a furat de la prefectura, acum vrea de la primărie, dacă o mai găsi ceva pe acolo! Cristi nu faci nici cât h doi o de ploaie!

 3. Daca ptr. a scapa de cancerul numit imparatu’trebuie votat cristoi, eu unu’il voi vota pe cristoi. nu ca ar fi nu stiu ce dar de lucica si gasca lui din primarie trebuie sa scapam. scuze,mii de scuze,am uitat sa cerem parerea cetateanului de onoare grecu octavian(BUTOANE) si a gastii lui de colorati,astia vor decide votul!!!

 4. mai dar parca grecu asta era cu ala de a fost la pdl(presedinte de org municpala) si acuma la unpr, magureanu parca domnu senator al melcilor, nu era asta cel care fuseze girat de grecu(butoane ) cu 3 vile pt vreo 300 de mii de euro parca asa sa spus la tv de il executau astia pe butonase ;)))

 5. Cosorul lu Moceanu este format din doua parti,partea lem….noasa si partea feroasa,apropo de vot!!!

 6. Muicăă ce poză a pus ăsta!
  Important e să treci drept monstruos. Am înţeles.
  Cine ar avea nevoie de oameni…?
  Muuu….

 7. U.S.L. -ul chiar nu-si face probleme cu candidatul p.d.l.-ist atat la primarie cat si la C.J. Dupa alegerile din iunie adio Anton&comp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.