Odată cu depăşirea adolescenţei, ai tendinţa să dai uitării latura jucăuşă, iar  acest lucru nu este deloc în avantajul tău atunci când vine vorba despre viaţa  sexuală.

Pentru că totul trebuie condimentat din când în când, vă recomandăm cinci jocuri sexuale care le vor “încinge” la maxim pe iubitele  voastre, jocuri ce pot completa sarbatoarea de 1 sau 8 Martie si pe care le recomandam cu toata sustinerea :).

1. Sexzee Yahtzee

Pentru acest joc, ai nevoie doar de un zar, o foaie de hârtie şi o  imaginaţie pusă pe şotii. Înainte de începutul jocului, fiecare partener va  trece pe o hârtie o anumită acţiune pe care o va facă dacă zarul va pica pe  respectivul număr. Astfel, spre exemplu, dacă zarul va indica numărul 1 iar pe  listă ai completat sex oral, partenera trebuie să-ţi îndeplinească dorinţa.

2. Adevăr sau provocare

Chiar şi dacă partenera ta va alege mai mult “Adevăr”, jocul nu va deveni  unul plictisitor. Şi asta pentru că tu vei avea grijă ca întrebările să fie  toate despre sex, iar atunci când se va ajunge, de exemplu, la mărturisiri  intime, nu te opreşte nimeni să le pui în practică.

Dacă, din contră, ea  este genul care să aleagă mai degrabă “provocări”, eşti un norocos şi poţi  experimenta foarte multe lucruri.

3. 7 minute în Rai

În versiunea pentru adulţi a acestui joc, ceea ce ai de făcut este s-o  aştepţi în cameră, pe întuneric, în timp ce ea se schimbă în ceva confortabil  sau poate chiar în timp ce rămâne dezbrăcată. Puterea de anticipaţie şi spaţiul  intim vor înfierbânta atmosfera iar lipsa luminii îţi va ascuţi  simţurile.  Odată ce a intrat în cameră, poţi începe să-i săruţi mâna, braţul, spatele dar  abţine-te de la a o săruta pe buze, pentru a-i spori nerăbdarea. Ca totul să fie  mai interesant, puteţi stabili ca primul dintre voi care va vorbi să fie cel  care pierde jocul.

4. Învârte sticla!

Jocul este binecunoscut, numai că pentru a-l potrivit cu dorinţele  adulţilor, câştigul nu va mai fi un simplu sărut. Mai întâi, ar fi bine ca  sticla cu care vă veţi juca să fi fost una de vin şi să fi fost consumată de voi  înainte de această experienţă.

Apoi, pe o foaie mare de hârtie sau o  planşă de carton, desenaţi un cerc pe care îl veţi împărţi în şase părţi egale.  În fiecare dintre ele, notaţi o dorinţă sexuală, dar avi grijă ca ceea ce scrii  acolo să fie o acţiune ce poate fi îndeplinită atât de tine cât şi de partenera  ta. Învârtiţi apoi sticla pe rând şi bucuraţi-vă de ceea ce vă oferă…norocul.

5. Sexy Twister

Pentru un Twister în varianta erotică, aveţi nevoie doar de tabla de joc şi de costumele pe care Mama Natură vi le-a dat la naştere. Pentru un plus adus  distracţiei, nu vă abţineţi de la săruturi şi alte gesturi tandre, în timpul  poziţiilor la care veţi ajunge jucând.

3 COMENTARII

  1. Dar in loc sa te joci cu zarul mai Pepino, mai bine te joci cu ea in tarana ( zapada dupa caz ) ca tot nu ai vazut tu in viata ta o ” PASARICA „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.