In dorinta de a incuraja actiunile caritabile fata de semenii nostri aflati in suferinta, presa profesionista din Giurgiu a incercat sa mediatizeze toate actiunile caritabile indiferent daca acestea au fost efectuate de catre partide politice, institutii, sau simpli cetateni ai  Judetului Giurgiu. Lucru demn de apreciat asa cum gasim si  in editia on-line a ziarului JURNAL GIURGIUVEAN din data de 17 februarie 2012, sub titlul:  „Femeile social-democarate sar in sprijinul sinistratilor giurgiuveni”.

Voiam sincer sa cred ca, citez din declaratia doamnei Aurelia Dobre, „Acţiunea femeilor din PSD Giurgiu s-a materializat joi, 16 februarie, când de la sediul partidului a plecat o coloană de mijloace auto încărcată cu mai multe sute de kilograme de alimente. Pachetele care conţineau: ulei, zahăr, conserve din carne, pâine şi apă, au fost distribuite persoanelor sinistrate, din cauza ninsorilor, din localităţile Bălănoaia, Gostinu şi Puţul Greci.”

Buuun! Astazi am fost contactat telefonic de presedinta PSD Greaca, doamna Sandu Mituta, care a tinut sa dezminta informatia ca la Putul Greci, sat ce apartine de Comuna Greaca, ar fi a ajuns ajutoare sau alceva din partea PSD-istelor giurgiuvene. ” Eu locuiesc in satul Putu Greci” a declarat doamna Sandu, ” Am fost contactata telefonic de doamna Dobre care m-a sunat sa ma intrebe daca poate ajunge la noi. Inafara acestui telefon nu am mai primit nimic de la doamna Dobre in acest sat. Daca ar fi ajuns si un pahar cu apa eu as fi stiut .Aici locuiesc, nu aveam cu sa nu stiu. Dar nu a ajuns nimic ! „

Sunt curios daca ne poate confirma cineva din Balanoaia sau Gostinu actiunea PSD-istelor giurgiuvene. Deasemenea sunt curios ce reactie va avea un ziar serios precum http://www.jurnalgiurgiuvean.ro cand va afla ca a fost dezinformat cu buna stiinta.

4 COMENTARII

  1. TOATA VIATA DINSEI MAI OAMENI BUNI ASTA FUFA ASTA DE JIDANCA N A FACUT DECAT SA SI BATA JOC DE SEMENII EI CHIAR SI ATUNCI CIND LA DUCEA AJUTOARE PAI CE FEL DE OM ESTI CUCOANA VAMPA DE 2 BANI SA CERI TU SOCOTEALA ALUIA PE CARE VREI SA L AJUTI CE CREZI CA TE AM UITAT NICIDECUM HOATO SI MINCINOAS O SI N=MAI VREI SA OCUPI INCA FUNCTII PUBLICE NU TI AR FI RUSINE PSD ISTA INCORNORATA CE ESTI.GIURGIUVENILOR LE ESTE SCARBA DE DTA FA NAROADO ASA CA LASA NEEEEEEEEE IN PACE DU TE IN PARC CU NEPOTII SI IESI LA PENSIE ALTII MAI TINERI SI CAPABILI V OR SA TE ACHITE SI SA TI IA LOCUL CE DACA ESTI DIN ECHIPA LUI FUTALAU PARDON BADALAU .HAI LA PENSIE CU TINE AI MINCAT COZONAC DESTUL TRECI PE TARATE CU SPAGHETE CA SA MAI SLABESTI VACO.

  2. ei eu cred ca baba dobre s-ar potrivi cu lucica la primarie,mai ales viceprimar in locul lui preda ca pe clejan l-a facut vice pe viata lui ,numai asa sunt convins ca smarandita v-a sta linistita pt ca nu este nici un pericol cu o mie de pastile dalea albastre parol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.