Subprefectul de Ruse, Bulgaria, Peter Daskalov, a participat miercuri la Giurgiu la o întâlnire cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Giurgiu pentru a pune la punct ultimele detalii ale unui proiect de gestionare a infrastructurii rutiere în regiunea de graniţă Giurgiu-Ruse, proiect finanţat din fonduri europene.
‘Ne este dat să fim împreună şi să ne dezvoltăm împreună pentru că avem nevoie unul de suportul celuilalt şi cred că a venit vremea unor noi provocări pentru că a fost stabilit deja un calendar de Comisia Europeană pentru perioada 2013-2020, iar Dunărea va beneficia de o atenţie deosebită în finanţarea viitoare’, a declarat în deschiderea întâlnirii, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Tudorel Ţone.

Managerul general al Consiliului Judeţean Giurgiu, Ionel Muscalu, a spus că proiectul GIS – Managementul gestiunii drumurilor în regiunea transfrontalieră Giurgiu-Ruse ce s-a desfăşurat pe o perioadă de 18 luni şi se va finaliza în luna martie din acest an este unul extrem de util şi necesar pentru că prin punerea în funcţiune a lui fiecare participant la trafic în zona Giurgiu-Ruse va putea cunoaşte prin Internet starea drumurilor din zonă.

Proiectul are o valoare de 1,5 milioane de Euro şi are ca obiectiv general punerea în aplicare a soluţiilor geospaţiale pentru gestionarea în comun a transportului rutier în zona transfrontalieră prin intermediul tehnologiei digitale şi prin satelit. AGERPRES

2 COMENTARII

  1. de ce toate proiectele pe fonduri europene sunt gestionate de Tone? Beianu il evita pe Gavrila pe considerente de ideologie politica sau de competenta profesionala?!(daca s-ar cerceta diplomele de spiru haret date in 2006-2007…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.