Femeile care fac politică de stânga au mai multi parteneri de sex decât cele care cochetează cu politicile de dreapta, se arată într-un studiu publicat în ” The Journal of Psychology”, studiu care sustine că femeile stângiste au primele contacte intime la o vârstă mică, si sunt mult mai deschise la picanteriile sexuale.

344 de studenţi nemţi au fost analizaţi în cadrul unui studiu – Traditional Ideology as an Inhibitor of Sexual Behavior, publicat în The Journal of Psychology – şi s-au descoperit următoarele corelaţii între sexualitate şi ideologie: – Credinţa religioasă intensă e asociată cu mai puţini sau zero parteneri sexuali, cu mai puţin sex oral, cu mai puţină masturbare (la femei) şi cu o mai puţină capacitate de a imagina experienţe homosexuale (pentru cei care n-au avut astfel de experienţe). – Stîngiştii (bărbaţi) sunt mai dispuşi să practice sexul oral, femeile de stînga au mai mulţi parteneri sexuali, relaţiile homosexuale sau imaginarea lor e mai frecventă (pentru cei care n-au avut astfel de experienţe), frecvenţa masturbărilor e mai mare şi vîrsta primelor contacte sexuale e mai mică (la femei). – Intensitatea interesului pentru politică, indiferent de orientare, e asociată cu o capacitate mai mare de a avea orgasm, se arată în cercetarea citată. (R.G.)

7 COMENTARII

  1. Eu inteleg lipsa de subiecte, este adevarat ca pe langa celalalte lipsuri ale tale, este un detaliu, insa permite-mi o parere lasa-te de jurnalim ca iti faci un mare deserviciu si tie si naivilor care te platesc. Este jalnic ziarul tau on-line.

  2. „Stîngiştii (bărbaţi) sunt mai dispuşi să practice sexul oral” Am remarcat, in special pensionarii din jurul lui Nae :))))))

  3. Mda… Femei de stanga: Anca Opre, Aurelia Dobre, Cristea Cristina, Ionel Dinu (sau asta e barbat) – ma refer la chestii orale – adica, alea care se fac cu gura. Ex. pentru a nu exista dubii: promisiuni, etc…

  4. „femeile de stînga au mai mulţi parteneri sexuali, relaţiile homosexuale sau imaginarea lor e mai frecventă”
    ce aveti ma cu aura?,carcotasilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.