Punctul de vedere al ROTARY CLUB DANUBIUS GIURGIU referitor la declaratiile primarului LUCIAN ILIESCU cum ca clubul Rotary Giurgiu este un club de betivi care se intalnesc la Taverna „CASA BUCUR”.Este o declaratie oficiala semnata de presedintele clubului IONESCU LIVIU :

In atentia redactiei Ziarelor :GIURGIUVEANU , JURNAL  GIURGIUVEAN, OPINIA GIURGIU,GIURGIU  EXPRES, INFORMATIA  DE GIURGIU , SAPTAMANA GIURGIUVEANA, GIURGIU.NET .

Va rugam sa publicati in ziarul Dvs. urmatoarea luare de pozitie a Rotary Club Danubius Giurgiu:

Cereti-va scuze Domnule PRIMAR

Membrii Clubului Rotary Danubius Giurgiu au  luat la cunostinta cu     stupoare de afirmatiile Dlui Lucian Iliescu – primarul Municipiului Giurgiu- facute in data de 20.12.2011 in cadrul conferintei de presa a Primariei si in data de 22.12.2011 in cadrul sedintei Consiliului Local Giurgiu in ceea ce priveste activitatile clubului si a membrilor acestuia.

Afirmatiile defaimatoare dar complet neadevarate vin in contradictie cu  actiunile realizate  din surse proprii  de Rotary Club Danubius Giurgiu in cei 10 ani de la infiintare dupa cum urmeaza :

-centrul judetean  de diabet si boli de nutritie din cadrul Spitalului de Urgenta Giurgiu – valoare de cca. 70.000 lei.

-salonul de urgenta al Sectiei Pediatrie din cadrul Spitalului de Urgenta Giurgiu- valoare de cca. 65.000 lei.

-dotarea cu obiecte de joaca pentru copii a Parcului Romtelecom  -in parteneriat cu institutia pe care o conduceti :Primaria Giurgiu– valoare de cca. 28.000 lei.

-dotarea unui salon terapie intensiva din cadrul  Spitalului de Urgenta Giurgiu- valoare de cca. 50.000 lei.

-dotarea cu instrumente muzicale  a Scolii de Muzica “ Victor Karpis” – cca. 12.000 lei.

-dotarea cu instrumentar de pictura  in valoare de cca. 10.000 lei a cercului de pictura.

-dotarea cu aparatura electronica , difuzoare si microfoane  pentru Teatrul ‘ Tudor Vianu’ – valoare de cca. 25.000 lei.

-burse de studii pentru elevii liceelor  in valoare de cca. 4.000 lei anual.

-dotarea cu statii de amplificare pentru trupa de muzica ‘Prichindeii (THE DWARFS)’ –in valoare de cca. 4.000 lei.

-ajutoare materiale pentru copii  Directiei  pentru Protectia Copilului- in valoare de cca. 5.000 lei  anual.

-alimentare cu apa potabila pentru comunitatea de romi din Com. Gaiseni- jud . Giurgiu- valoare de cca. 25.000 dolari ( in cofinantare  cu un club Rotary  din SUA)

-biserica maramureseana de lemn din curtea Spitalului de Urgenta Giurgiu – construita majoritar din contributiile  membrilor clubului.

-aparate de purificare a apei la Directia Pentru  Protectia Copilului- valoare de cca. 6.000 lei

-sala de recuperare fizica din cadrul Spitalului Judetean Giurgiu – in valoare de cca. 30.000 lei.

-calculatoare performante pentru Centrul de Informatica al Colegiului National “Ion Maiorescu” in valoare de cca. 5.000 lei.

-clubul nostru este in parteneriat cu mai multe institutii publice , de educatie si invatamant. , cu diferite societati comerciale pentru promovarea excelentei in municipiul si judetul  nostru , membrii sai avand o contributie semnificativa la renasterea Colegiului National “ Ion Maiorescu”

Actiunile  Clubului Rotary Interntional – cea mai mare organizatie neguvernamentala din lume – singura afiliata la ONU-    sunt de rasunet si grupeaza 1,4 milioane de membrii din toate tarile lumii reuniti sub principiile rotariene. Si la nivelul Clubului din Giurgiu cei 29 de membrii –  de profesii diferite: profesori ,avocati ,  doctori ,  notari,  preoti, ingineri , tehnicieni , oameni de afaceri in diferite domenii de activitate     -formand nucleul societatii civile giurgiuvene- sunt reuniti si animati de aceleasi principii si idealuri  continuand si in viitor actiunile de binefacere si ajutor in comunitatea giurgiuveana conform principiului-Investeste in societate si priveste cum creste..

Desi dl Primar sustine ca a fost Rotarian, lucru total neadevarat deoarece in nici o arhiva, atat la nivelui clubului cat si al Districtului nu se regaseste numele domniei sale  , toate incercarile de implicare a Primariei  in actiunile clubului s-au lovit de refuzul . constant al acestuia , lucru care dovedeste contrariul afirmatiilor pe aceasta tema .De aceea cele declarate la sfarsitul anului trecut  nu sunt  decat rautatile gratuite ale unei persone care nu intelege dictonul rotarian “ A servi pe celalalt mai presus de sine” si nici delimitarea politicului de administratia orasului.

 

 

 

Clubul Rotary Danubius Giurgiu

Presedinte 2011-2012,

Ing.OVIDIU LIVIU IONESCU

 

7 COMENTARII

  1. ILIESCU DE DA ROTUND PENTRU CA EL ARE IN MANA BANI COMUNITATI,BANI DE LA STAT,BANI DIN VENITURILE PRIMARIEI EL NU A TRANSPIRAT VREODATA SA FACA BANI PE CAPUL SI MINTEA LUI ……..SA NE LASE GIURGIUVENI SUNT SATURATI DE ILIESCU MAI RAU DECAT ORCAND

  2. Are dreptate sunt o adunatura de betivi care invartesc afaceri de miliarde in spatele paravanului rotary.Sumele expuse nici nu conteaza pentru ei.

  3. @gigi…. bati campii.. habar nu ai ce face clubul…. nu confunda clubul cu afacerile membrilor sau averile lor

  4. O ADUNATURA DE MASONI PUSI PE JAF SI CAPATUIALA IN INYERES PERSONAL SAU COMUN CARE AU INCERCAT SA SE BAGE SI PE SUB PIELEA LUI ILIESCU SI AU REUSIT IN PARTE DAR PINA S A PRINS TOVARASUL CA NU E NAIV SA SE LASE PE MINA UNOR DESCREIERATI ALCOOLICI CHIT CA SANT EI DOCTORI INGINERI PREOTI ETC IN FOND SUNT DOAR NISTE HOTI TRAVESTITI IN SAMARITENI DE CONJUNCTURA

  5. Bai „leodelaprimarie”, esti frustrat rau de tot, daca gandesti asa. Lasa-te in continuare jecmanit de Iliescu si gasca lui. pe banii tai. Macar „masonii” astia nu ne baga mana in buzunar si fac ceva cu banii lor, pentru comunitate.

  6. oameni buni sunt doua centre de putere care se lupta numai pentru interese personale
    ar fi bine sa ne lase si iliescienii si rotaryenii

  7. Propun ca la toti astia cu Rotary sa la facem o CLISMA,intrucat din cauza vietii desfranate,au luat-o bine razna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.