Zambestirea de luni 🙂

Decalajele vremii din ultimii ani a fost factorul care l-a determinat pe deputatul Madalin Voicu sa recurga la o noua propunere legislativa pe o lege ce schimba doua sarbatori aproximativ religioase intre ele. “ M-am gandit ca oamenii vor sa sarbatoreasca Craciunul pe zapada si nu pe o caldura cum a fost anul trecut de Craciun. In schimb  sfantul Valentin se poate sarbatori oricand inclusiv de 25 Decembrie. Astfel Craciunul din Februarie va fi unul plin cu zapada, avem timp sa si ingrasam un pic porcul in ajun, iar dictatorii au o speranta de viata crescuta cu pana la trei luni. “ a declarat deputatul Voicu, fericit pentru vestea buna pe care o aduce romanilor.

In acest timp Episcopul Ambrozie are o problema cu denumirea pe care o va avea noul Craciun pe rit foarte nou care inlocuieste Craciunul pe rit nou aparut dupa ce a au mai hotarat candva a il sarbatoreasca la o alta data decat Craciunul pe rit vechi.

Patronii cluburilor de noapte nu s-au arat deranajati de aceasta modificare spunand ca sunt incantati sa tina slujba de sfantul Valentin pe 25 Decembrie si chiar ar putea sa o lungeasca pana la Revelion cu rugamintea ca Revelionul sa ramana nemodificat pe 31 ianuarie pentru ca au deja rezervari facute pe trei ani de acum inainte iar decalajul le-ar putea aduce mari deservicii financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.