Sinistrat intre mormane imense de stiri despre zapezi, viscol si inzapezire , solicit ajutor intelectual pentru a obtine un strop de caldura sufleteasca si un pic hrana spirituala. Va rog sa grabiti operatiunea mea de salvare pentru ca sunt deja inghetat , sufleteste, si aproape mort pentru cei carora nu le pasa de mine.

Am facut deja un apel la 112 prieteni ca sa solicit salvarea mea, dar nu a fost suficient.

Societatea m-a abandonat deja in bataia vantului manipularii si ma vrea uitat intre mormane de zapezi imaginare menite sa astupe gunoaiele societii in care traim.

Este nevoie de interventie rapida pentru salavarea mea si a mii de oameni, victime ale zapezilor ce nu vor veni.

Tot ce pot face in asteptarea salvarii noastre este sa pun mana pe lopata stiloului meu si sa dau la o parte zapada care a pus stapanire pe noi , lasandu-ne cu mintile si sufletele din ce in ce mai inghetate la suferintele celor din jur.

http://pepimustateanu.blogspot.com/2012/02/sinistrat-in-zapezi-virtuale-solicit.html

8 COMENTARII

  1. Am sarit peste doua troiene de cinci metri „ca-n 46” si-am fost la supermarket. Acolo era ca in 2012.

  2. mult zgomot pentru nimic dar ceva tot ramine de luat in seama de evidentiat giurgiuvenii au lovele multe de ce n ar avea ca s oameni muncitori harnici nu mint ca astia din opozitie si i da zor ca e criza ba un a ba alta nici cu aia de la guvern nu mi e rusine doar teama ca nu vor plreca si atunci chiar va fi ca n 45 sau ca n 89? voi alegeti voi dati cu v o t u l sau cotul

  3. nici acum dupa mia bine de o saptamana de la prima ninsoare, aia mai mare, nu s-a deszapezit orasul, se circula in continuare f greu in special pe strazile secundare, este incredibil, asteptam primavara ca altfel…

  4. ,,Sinistrat intre mormane imense de stiri despre zapezi” -sau vorba(celebra)a maestrului Paunescu:,La mine-n suflet este viscol/Si vin nebuni sa faca schi…”.

  5. Te bagi ca boul in seama GPS.Cine avea nevoie de o diversiune ca sa uite lumea e proteste ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.