Tineretul Social Democrat Giurgiu remarca reactia pozitiva a  participantilor la dezbaterea din Parlamentul European  si subliniaza  semnalul  dat romanilor ca nu sunt singuri in batalia pentru democratie.


Dezbaterea de la Bruxelles a fost organizata in interesul romanilor care protesteaza in strada, nu doar pentru scaderea nivelului de trai, ci si pentru desconsiderea drepturilor lor de catre putere. USL nu a cerut sanctiuni pentru Romania si nici nu o va face. Obiectivul acestei dezbateri a fost inclusiv acela de a da un semnal ca Romania trebuie sa aiba alegeri corecte

TSD atrage atentia asupra problemei somajului in randul tinerilor.

  • Romania are o rata a somajului in randul tinerilor de 22%, adica unul din cinci tineri este somer in Romania. Situatia este critica!
  • 80.000 de absolventi de liceu si de facultate nu reusesc sa-si gaseasca o slujba si un loc decent in societate. Dintre acestia, aproximativ 30.000 nu au diploma de bacalaureat, iar 12.000 sunt absolventi de facultate.

Tineretul Social Democrat Giurgiu sustine proiectul USL  ce prevede masuri imediate pentru  tinerii din Romania :

–    Zero taxe pentru angajarea cu jumatate de norma a tinerilor sub 25 de ani si a persoanelor cu varsta mai mare de 55 de ani.

–  Conditionarea participarii firmelor la licitatiile pentru lucrari publice de existenta a minim 10% angajati tineri.

–   Deblocarea cat mai rapida a posturilor pentru tinerii absolventi din sistemele de invatamant si sanatate, dupa regula de inlocuire 1 la 1.

Adevaratul Presedinte al  TSD Giurgiu,

Palalau George

10 COMENTARII

  1. sa fii de cacat tov.balalau ca minti ca un jegos si un ipocrit……adevarul e ca sufera ca dracii dupa functii te caut fraiere si te ard ..sa ma pupi in briceag!!!!

  2. Adevaratul, unicul, za oan and onli, big bos, maharul, super pres-ul, cel ales cu voturile a 5 milioane de membrii PSD, PNL, PDL, etc, apreciat de Obama, Putin, Ahmadenijad, Netaniahu, Sarkozy si Angela, a luat pozitie! 🙂

  3. nu sufera nimeni ba fratilor dupa functii , daca cineva voia sa fie inapoi acolo era cu siguranta , nu degeaba nu vrem sa ne intoarcem acolo , nu in conditiile astea, ramaneti voi cu functii cu tot si trageti pentru tatucul Iliescu .

  4. pai se semneaza in numele TSD-ului pt ca asa ne cer cei de la centru ,dar voi noii „tineri psd-isti nu stiti ” ca ora exacta se da de la bucuresti

  5. pana cand TSD CENTRAL o sa va confirme sau infirme conferinta voastra, adevaratul presedinte, ales si recunoscut si solicitat in continuare de bucuresti , este George.
    restul e Can-Can, floor union

  6. apropo domnule tepes, nu sufera nimeni pt functii, spre deosebire de mare majoritate idioata din care e compusa tara asta, noua ne place sa ne spunem punctul de vedere , sa rationam regulamentelor si nu sa inghitim orice rahat cu codita intre picioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.