Nu ştiu dacă aţi aflat, dar Opoziţia a intrat de astazi in greva. Cică nu mai vin la şedinţele Parlamentului şi nici n-o să mai ridice salariile.

Pare că-s curajoşi, nu?

Ei bine, hai să vă explic cum răspunsul corect este că nu, nu sunt deloc curajoşi. Dacă oamenii ăştia de la PSD şi PNL  renunţă la salarii (cuvîntul corect este indemnizaţie), ei sunt obligaţi să renunţe şi la sumele forfetare pe care le primesc lunar pentru salariile secretarelor, consilierelor, expertelor-parlamentar şi şoferilor, pentru chirii şi combustibili sau reparaţii la maşină, pentru diverse alte cheltuieli de la birouri parlamentare.

Probabil că n-au ştiut asta atunci cînd au anunţat că renunţă la indemnizaţii. Dar vă explic eu acum: sumele forfetare se calculează potrivit legii din valoarea indemnizaţiilor brute. Cu 150%, mai exact. Dar dacă indemnizaţia este zero, tot zero va fi şi suma forfetară.

Şi tare mă tem că – aflînd efectul ăsta parşiv al deciziei deja anunţate de şefii lor -secretarele parlamentarilor vor intra şi ele în grevă. Protestînd astfel faţă de graba şefilor…

4 COMENTARII

  1. Cum adica de maine intra in greva? pai nu erau deja in greva? porumbacu nu e mereu in greva? he,he,he,trai nineaca pe banii babachii,adica ai nostrii,ai fraierilor de contribuabili.

  2. nu aveam inspiratie pentru ai inmatricula AUTOTURISMUL NEVESTEI MELE ACUM STIU B 3,14ZDA

    FOARTE TARE.

  3. b314 zda,nu merge cu virgula. poate nu sti ,dar pe net,unul in america are bumar P U L A ,kokalar de-al nostru in state,nu stiu americanii ce inseamna,or fi zicind ca e unul din botswana,indragostit de moneda sau de ce nu,unul din renumita statiune croata de la adriatica. la geografie invatam de orasul pola cind el se numeste pula toata ziua.

  4. o sa te dezamagesc,numarul circula deja in bucuresti,de acolo m-am inspirat ca sa spun drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.