Robert Magiara, pedofilul din judeţul Giurgiu, arestat anul trecut în luna noiembrie la Craiova, a fost condamnat de către Tribunalul Dolj la şapte ani de închisoare cu executare.

Robert Magiara este acuztă că a întreţinut raporturi sexual cu peste 100 de minori. În momentul în care a fost prins în gara din Bănie, bărbatul era însoţit de un tânăr în vârstă de 15 ani cu care întreţinuse raporturi sexual, contra unei sume de bani. Robert Magiara şi-a recunoscut vina, dar a declarat că victimele au mers cu el de bună voie „Eu nu am obligat pe nimeni să întreţină raporturi sexual cu mine. Toate persoanele au ştiut de la bun început ce trebuie să facă. Este adevărat că unii au primit şi bani pentru ceea ce au făcut “, a precizat la audieri Magiara.

âProcurorii DIICOT au stabilit în urma anchetei că pedofilul îşi filma şi fotografia toate victimele. A fost condamnat la şapte ani de închisoare, iar partea vătămată a primit daune morale în valoare de 2000 de lei.

Pedofilul din judeţul Giurgiu este recidivist, el a mai fost condamnat anterior la o pedeapsă de 9 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, perversiune sexuală şi corupţie sexuală.

 

3 COMENTARII

  1. :)) ce putin i-au dat! 7 ani? trebuia sa-i dea 7 ani pt fiecare copil pe care l-a nenorocit! nu traia el 700 de ani dar ramanea inchis pe viata si o eventuala reducere a pedepsei ar fi fost irelevanta. ce justitie de rahat avem, daca fura o gaina il inchidea mai mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.