Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu, Dumitru Beianu, ia în calcul rezilierea contractelor cu unele firme care s-au ocupat de deszăpezirea drumurilor judeţene în această perioadă de iarnă pentru că în multe situaţii a fost nevoie de intervenţia suplimentară a angajaţilor CJ pentru deblocarea drumurilor blocate de zăpadă, iar unele firme au intervenit abia după ce s-a oprit viscolul în condiţiile în care erau oameni de zeci de ore în zăpadă.
‘Nu pot trage concluzii pozitive după această perioadă de căderi de zăpadă atâta timp cât pe raza judeţului a murit un om după ce a stat zeci de ore cu maşina în zăpadă, nu sunt mulţumit nici eu de intervenţia firmelor de deszăpezire şi nici chiar unele firme care au spus că că nu vor să blocheze rezilierea contractelor dacă aceasta se impune’, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu.

El spune că din cele trei firme care s-au ocupat de deszăpezire în judeţ, doar în nordul judeţului nu a fost nevoie de intervenţia suplimentară a Consiliului Judeţean, în rest au fost situaţii când jandarmii, poliţiştii şi angajaţi ai CJ au pus mâna chiar şi pe lopeţi şi au înaintat în zăpadă chiar şi 24 de ore fără întrerupere în timp ce unele firme private au considerat că este inutil să acţioneze cât este viscol. În aceste condiţii unele contracte vor fi reziliate la finalul acestui sezon rece.

La nivelul judeţului se acţionează pentru deblocarea drumurilor de zăpadă, ultimul obiectiv fiind tronsonul de drum care face legătura cu gara Chiriacu şi silozul de acolo. AGERPRES

9 COMENTARII

 1. anul trecut in giurgiu ,dezapezirea va fost asigurata si platita regeste ,de catre umflatul de spoiala,tiganul de linga „susava”. acum,asigura dezapezirea alt umflat,tolomacul ala de teodorescu,se pare ca asta se multumeste doar cu firimituri,conu spoiala vroia mai multe felii. in judet nu stiu cine ia cascavalul.

 2. Ras si panarama dezapezirea facuta de firma ,,faimosului DUCULECI” omul ,,de casa” PRIMARULUI TANASE din JOITA ,(SC STYL CONSTRUCT SRL)

 3. Draga giurgiuvene,umflatii despre care pomenesti ling firimiturile de la masa lui Don Lucica,insa din integul cascaval isi umfla burta pe saturate si aschimodia de Beianu.Si in oras si in afara nu misca nimic fara ca banditii astia doi sa-si traga „dreptul”.Si judetul e al lor.Pazea ca vine Anton din urma,si-o sa-i plangem pe astia doi.

 4. una amuzanta citita acum citeva minute la concurenta,giurgiuveanul.ro cica imparatului ia fost sparta masina pe viscolul ala,hotii au furat din torpedou citeva meleoane vechi,banuiesc. banii de seminte…ca doar nu va inchipuiti ca unu ca lucica consuma in timpul liber ceva mai de soi.pe la petreceri simandicoase,vinat,icre negre,sampanie adevarata. in timpul liber,seminte tata,ca or fi de floare sau de dovleac,asta nu stiu,banuiesc ca de dovleac ca e baiat fin.

 5. @giurgiuveanca. banuiesc ca beianu prin firma de chimicale,furnizeaza substantele de le baga aia prin nisipul imprastiat ,unii cu dezapezirea,beianu cu chimicalele. aai fost una cu chimicale si a sfirsit-o prost,beianu nu cred ca va avea acel final,el doar va pierde consiliul judetean in fata lui beton-anton.

 6. bai pdleilor vrabia malai viseaza si nebunu balamuc asa si cu anton la consiliul judetean chiar de are el sustinere de la lucica

 7. i un leu pentru peneleu!
  Daţi un leu pentru peneleu!
  Autor Spartakus 01/02/2012 · Comentează
  Share via email

  Decizia parlamentarilor USL de a renunţa la diurne, indemnizaţii şi alte forme de ajutoare financiare, pe care le primeau de la stat în schimbul biluţelor mototolite în nas cu atâta talent, a fost primită diferit de aceştia. Cei mai bogaţi, care mai au încă osânză de supt, în ciuda anilor lungi de când n-au mai pupat guvernarea, nu au fost foarte afectaţi. Cei mai puţin avuţi se află însă într-o situaţie dificilă, pentru că nici ei şi nici copiii, nepoţii, verii de gradul II, başca amantele, nu aveau altă sursă de venit în afara salariului lor de parlamentar! Însuşi Crin Antonescu a declarat că îi va fi foarte greu să se descurce cu banii, de acum înainte.

  Este drept că, potrivit declaraţiei de avere, liderul PNL are peste trei sute de mii de coco în conturi, iar distinsa lui soţie umflă lunar de la Bruxelles 14.000 de euroi, ca europarlamentar, dar îl ştiţi pe Floricel cât e de chivernisit: cine îi garantează lui că din 2014 va fi preşedinte? Nimeni! Păi şi-atunci, de ce să se apuce să toace banii aiurea, când nimic nu e sigur? Mai bine, spune el, se împrumută de la prieteni şi de la cunoştinţe, dar şi aici e o problemă, că nici amicii nu prea mai au bani. S-ar duce, de pildă, la avocatul Fenechiu, dar ăla e falit de când n-a mai picat niciun rechin gras şi corupt la drum de seară, s-ar duce la petrolistul Patriciu, dar şi ăsta cam arde gazul, lichidează magazine şi închide ziare, de un’ să-i dea? Nici Felix nu o duce mai bine şi apoi în 2012 are o grămadă de năşit, că e an electoral. Unde mai pui că mâine-poimâine botează Găbiţa Vrânceanu-Firea-Pandele, doar n-o să se ducă la botez ditamai Varanul fără să lase şi el măcar nişte fise de 50 de bani în cristelniţă!

  Inspirat de colegul de partid Mircea Diaconu, care i-a şoptit la ureche că „mâna întinsă care nu spune o poveste sau măcar un discurs, ceva, nu primeşte pomană”, Crin Antonescu încearcă, se pare, să se descurce cum poate. Mai mulţi cititori ne-au semnalat prezenţa, la intersecţia străzilor Ştirbei-Vodă – Schitu Măgureanu, a unui bărbat care semăna foarte mult cu distinsul politician, cu singura excepţie că era îmbrăcat foarte sărăcăcios şi părea extrem de odihnit. O bătrânică în vârstă de 83 de ani, care trăieşte din pensia de urmaş a soţului, fost colonel de securitate, a fost atât de impresionată de drama trăită de parlamentarii PNL – mulţi dintre ei colegi cu răposatu’ – încât a înfiinţat deja pe Facebook un grup de iniţiativă intitulat „Daţi un leu pentru peneleu!”. Ea spune că liberalii fac parte dintr-un partid de tradiţie şi ar fi absurd să moară de foame tocmai ei, care au fost, de la Brătianu încoace, extrem de bine hrăniţi. Aşa că toţi cei dornici să ajute parlamentarii liberali sunt bine-veniţi: se acceptă donaţii pe card, bani cash, cecuri în alb şi bonuri de masă, ba chiar şi haine second-hand, da’ să fie fracuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.