A fost dat afară din PSD şi de la şefia Senatului după o vizită în SUA. Atunci a fost acuzat că a mers acolo în numele Opoziţiei deşi nu avea mandat în acest sens. Acum… înainte să îşi lanseze mişcarea politică, Mircea Geoană mai trage o tură până în SUA. A fost invitat de Administraţia Obama la National Prayer Breakfast (1-4 februarie a.c.).
Senatorul Mircea Geoană va pleca mâine şi potrivit unor surse din apropierea fostului preşedinte al Senatului vor mai fi întâlniri cu senatori şi congresmani americani în capitala americană şi poi va participa la o întâlnire la Camera de comerţ româno-americană. Sunt negocieri şi pentru o întâlnire cu Mitt Romney, cel mai bine poziţionat republican în cursa internă din Partidul Republican pentru Casa Albă.
Potrivit surselor noastre, Mircea Geoană face această vizită înaintea liderilor USL Crin Antonescu şi Victor Ponta care ar urma să facă o deplasare în SUA în jurul datei de 15 februarie.

3 COMENTARII

  1. cu ceva ani in urma,inca de pe cind nasote era ambasador in usa,apoi ca pres la pesedea,ziceam ca este omul licuriciului cel mare cu misia de a sparge pesedeaua. daca ma uit acum la pesedea,in ce stare jalnica se afla,gindesc ca a reusit.faptul ca este primit la licuriciul cel mare iar lolek si bolek schiauna…ca bombo se pregateste de „facultate”,ma face sa cred ca anticipate sau nu,uslasii vor iesi imediat dupa locul 1…daca vine nasote cu un plan de la licurici de intemeierea unei noi formatiuni politice? uslasii vor merge in corpore in piata universitatii,ca tot se bagara la greva,vor fi filmati de haznaua 3,vor tipa impotriva dictachiorului si …cam atit. sigur au rezervat locul 2 si la foamea care o au pe ei,se vor minca intre ei,garantat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.