​Un grup de hackeri romani intitulat #antisecRO a spart site-urile Directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului Giurgiu si ale Institutului de Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei si au repostat intreaga baza de date a institutului (situatia financiare 2008-2011, parole, adrese de mail, nume, date personale si alte documente extrase de pe serverele INFIN-HH) pe un site public, accesibil oricui.  

Grupul avertizeaza ca aceste doua atacuri sunt doar primele dintr-un val care va atinge in urmatoarea perioada “majoritatea site-urilor guvernamentale, precum si firmele mari din Romania”, conform unui comunicat oficial remis redactiei HotNews.ro.

La ora publicarii acestui articol, ambele site-uri au fost repuse in functiune. #antisecRO au lasat si un mesaj in limba engleza, cu mai multe greseli de scriere, in care afirma ca Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Giurgiu “nu a fost capabila sa ajute copiii si, ca atare, a devenit inutila, iar site-ul sau nu mai poate fi prezent pe Internet”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.