Dupa ce a constat marea drama a giurgiuvenilor de a nu a avea o legatura de cale ferata cu Capitala Romaniei din cauza podului prabusit e la Gradistea, Marin Anton, acest Apolodor din Gradinari face poduri de nu se mai opreste.

Prima data a preluat din zbor stirea ca au fost alocate fonduri pentru refacerea podului de la Gradistea, si s-a auncat in conferinta de presa spunand sus si tare ca… domnia sa face podul de la Gradistea, mai exact ca dansul este cel care  facut eforturi supraomenesti de a face lobby pe langa misterul transporturilor pentru a obtine alocarea acestor bani. Cu o simpla cautare pe internet am constatat ca adevarul este altul si ca http://www.senat.ro/PDFIntrebari/magureanu%209a%20it.pdf Cezar Magureanu se lupta de mult timp pentru a obtine finantare pentru refacerea podului feroviar de la Gradistea-Comana , interpelarea de mai sus, aflata pe pagina senatului, fiind o marturie clara a faptului ca CEZAR MAGUREANU ESTE CEL CARE A OBTINUT FINATAREA PENTRU PODUL DE LA GRADISTEA !

Marin Anton, incearca sa faca o diversiune cu inca un pod la Giurgiu. Cand oamenii ies in strada sa isi exprime nemultumirea fata de guvernarea PDL, Marin Anton arunca inca o bomba menita sa creeze o perdea de fum tocmai buna sa mascheze manifestarile din strada.

Un nou pod peste Dunăre, între Giurgiu şi Ruse, ar putea fi construit cu fonduri europene, atrase în cadrul Strategiei Dunării, instrument de dezvoltare a regiunii dunărene elaborat de Comisia Europeană.

Acesta ar putea fi amplasat lângă actualul pod al Prieteniei sau în zona comunei Slobozia, la această dată proiectul aflându-se la stadiul de discuţii cu partea bulgară.

Tare as mai vrea sa il cred pe domnul Anton cand ne face aceasta promisiune si, pentru asta, am sa cer sa ne dea un semn si noua din mila domniei sale, si, daca este asa de implicat in problemele giurgiuvenilor, sa mai faca o data podul pe la minister ca sa reduca taxa pentru podul deja existent la nivelul taxei percepute de prietenii bulagari si anume de la 6 la 2 euro pentru autoturisme. Iar pentru o cumunicare eficienta asteptam si un raspuns in urmatoarea conferinta de presa !

10 COMENTARII

  1. si ma rog cu cine il construieste cu Velican si cu Corbea din caramida ramasa de la ferma de porci

  2. Pardon, mai oameni buni l-ati uitat pe dl.tractor de la Comana, marele primar Aurica si el promite pentru cetateni un pilon la pod ,donatie din partea sa cam 1% din spaga primita in acest mandat.

  3. vedeti care este drama noastra,a giurgiuvenilor? nu gasesti un personaj nepatat,lucica cel putin este un bandit localnic,asta fura in numele nostru ca doar suntem „cetatenii lui”. pentru cine fura cheliosul asta de anton,pizdofarina de la finante,amanta lui,alti venetici parasutati pe la giurgiu,ex.V A I,tanasescu tiganul de a fost prefect si altii? pentru partidele lor si apoi ptr.ei. suntem intr-o mare incurcatura,pe cine sa alegi la locale ca toti sunt”cancerosi”?

  4. Mare cetatean, mare escroc. Anton a fost adus la noi cu CIFA pedelistilor Mihai Dobre de la Mihailesti, Corbea (cu care are afaceri), prostanacul de la Comana si altii din Giurgiu… Chiar si Cezarica a fost pro. Asa, doar ca sa-i faca in ciuda lui Cantaragiu (alt escroc). Si uite asa, ne-a procopsit pedeleul cu venetici (vorba lu nenea Lucica) – de la Radu Alexandru, Aurel pana, Valentin Iliescu, cantaragiu – pana la Anton Beton. Sa se spele cu ei pe cap.
    Vorba e: noi cu cine votam?

  5. @caiafa. cum cu cine votam? cu butoane si famelia lui…butoane premare si lucica consilier de taina. cind zic eu ca toti sunt o apa s-un pamint,nu cred ca gresesc.

  6. @alkatraz.eu deja ma simt”mult mai bine” cind fura unu’d-al nostru,asa cum e lucica si banda lui de labarali. daca beton ar fura si ptr.noi,s-ar schimba treaba…ps. din pacate „noi” inseamna el si banda lui,nu noi ,pulimea.

  7. sa-l puna diriginte de santier pe Ionescu ca tot semneaza el pt imensitatea de cladire de pe str.Dorobanti construita de o anume firma din Dimbovita

  8. sa faca odata ce o face si sa dea drumul la trenuri sa circule ca suntem izolati de tot noi cei din frasinu,sf gheorghe,daita,plopsoru,nu avem cu ce sa ajungem la bucuresti deoarece autobuzul care facea transportul in comun catre bucuresti circula pe ruta ocolitoare si numai putem sa mergem la servici deoarece pleaca din baneasa si nu putem sa mergem 4km .cei care intra de noapte tbrebuie sa mearga pe jos pana la autobuz fiind la baneasa .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.