Recent am citit în presa locală că protestele din Giurgiu sunt  organizate, iar protestatarii plătiţi cu 50 de lei , un sandviş şi un suc.

Cel care a declarat aceste aberaţii este  Marin Anton, liderul PDL Giurgiu. El nu ştie că oamenii au protestat şi protestează împotriva minciunii, prostiei, hoţiei şi incompetenţei. Atunci îi spunem noi: românii protestează de 10 zile împotriva celui mai corupt, mai lipsit de profesionalism şi mai incapabil de dialog guvern din istoria României.
Giurgiuvenii nu trăiesc în afara României , ci în aceeaşi ţară a traseiştilor politici, toxici şi a căror, singură competenţă este minciuna şi dezinformarea. Nu numai că nici un protestatar giurgiuvean nu a primit nici un bănuţ pentru a protesta împotriva PD-ului, dar oamenii au plătit cu banii  din buzunar  deplasarea la Bucureşti.
Pe de altă parte, cât crede domnul Marin Anton că a primit porcul portocaliu, capra portocalie şi ţapul portocaliu, ca să ajungă la Arcul de Triumf?
Domnul Anton ne spune că este indignat că oamenii din Giurgiu au fost scoşi în stradă de USL.Indignarea dumneavoastră ar trebui să aibă loc atunci când guvernul pe care-l reprezentaţi a tăiat salariile, pensiile, alocaţiile,ajutoarele sociale, indemnizaţiile persoanelor cu handicap! Dar atunci, din nefericire, nu aţi simtit că vă arde indignarea, ci v-a clocotit nepăsarea. Grava criză socială cronicizată, starea de sărăcie cruntă în care ţineţi românii şi de care doriţi să profitaţi cu biciclete, căldări, 50 de lei, un sandvici şi un suc arată doar ce preţ puneţi dvs. pe demnitatea umană, domnule Marin Anton şi cu cât vă gândiţi să cumpăraţi voturi!
Dar domnul Anton nu este la prima abatere, el practică sportul falsităţii în mod constant , însă despre aceasta la prima conferinţă de presă.

Cu stimă pentru publicul giurgiuvean iubitor de adevăr,

Purtător de Cuvânt PNL Giurgiu – Ionel Muscalu

20 COMENTARII

 1. Time 21 ianuarie 2012 at 5:37 PM

  S-au povestit ,s-au scris atatea despre partidul securitatii ,PNLul postdecembrist,incat nu cred sa mai existe multi romani cu IQ mediu care sa nu inteleaga ,sa nu intuiasca ce hram poarta aceasta organizatie , azi mafiota,ieri securista . Demult, foarte demult ,partid politic respectabil.
  1.In 1990 a fost reinfiintzat PNL ca o replica ,o varianta securista la PNTul lui Coposu ,partid ce ameninta serios feseneul bolshevic .
  2.S-a apelat la vechii colaboratori ai securitatii :Ionescu Quintus, Lazarescu , Stolnici ,probabil campeanu . Misiunea clara :slabirea rolului conducator al opozitiei anticomuniste (la vremea aceea) si antisecuriste pe care-l avea PNTul, partid cu care securistii nu puteau face compromisuri . Coposu facuse 19 ani de puscarie, Ion Diaconescu tot pe acolo. PNTul ,in totalitatea lui , fusese condamnat la , atentie, 1 MILION de ani de ocna !Asemenea oameni nu mai puteau fi intimidati ,nefiind santajabili.
  3.PNLul isi incepe activitatea de indelung compromis, tradare ,slujirea intereselor securitatii transformata intre timp in organizatie mafiota.
  4.1992 prima tradare ;PNL da catziva ministrii guvernului socialist .Printre ei, evident,turnatorul Quintus.Am impresia ca si banuit-securistul Patriciu ,nu mai stiu, este atat de lung sirul tradarilor incat mi-e si sila sa caut.
  5.Totodata penalii rup prima oara alianta CDR .Scopul evident slabirea si disolutia opozitiei.PNL nu intra in parlament .
  6.In 1996 intra din nou in CDR si alianta castiga alegerile.Probabil era un plan stabilit pentru a creea impresia de alternanta la putere.Securistii ,deveniti mafioti intre timp, stiau ca Milica tzapul nu va fi in stare de nimic.
  7.In 2000 penalii rup din nou CDRul si candideaza separat ,aruncand intreaga vina a guvernarii grele, dificile 96-2000 asupra taranistilor. Rezultatul ?PNT este scos din parlament.Vinovati ?PNL si milica tzapul ,ce primise si el ordin sa nu mai candideze.
  8. In 2004 iata-i pe securistii liberali intr-o noua alianta .Alianta DA .Alianta DA castiga alegerile,nesperat . Liberalii cred ca nici nu vroiau. Alianta DA ar fi trebuit sa fie doar un mic capitol in marele scenariu de transformare a burgheziei rosii in noua burghezie capitalista.
  9.guvernarea incepe extrem de bine. Popularitatea aliantei DA creste . Presedintele Basescu refuza compromisurile cu fosta securitate si cu fostii activisti de partid comunisti din PSD.
  10. Ordin de zi pe unitate ;PNL, rupeti alianta . Liberalii se conformeaza intocmai si la timp .primesc sprijinul neprecupetzit al oficinelor de propaganda mafiota Antena si Irealitatea(in plan mediatic) si al partidului fostilor comunisti,PSD.
  11. 2009 ,sprijina camdifdatul securitatii,mafiotilor si socilaistilor uniti, Mircea geoana.
  12. 2010. Nu mai merge cu intoxicarea.Lumea incepe sa-si dea seama ce hram poarta aceasta mizerie ce poarta numele PNL.Asa incat trec pe fatza la unire ;Se infiinteaza Uniunea Securista Liberala (USL). Macar de acum stiim fiecare ce hram poarta.In fruntea PNL este adus omul probabil cel mai santajabil ce a putut fi gasit pe acolo,Crin george porumbacu Antonescu . Dispus la orice i se comanda dinspre PSD si securitatea mafiota.

  Am vrut sa fiu extrem de scurt dar nu mi-a iesit. Sunt atatea nenorociri facute de aceasta falanga securisto mafiota incat nu ne-ar ajunge doua caiete studentzesti din vremea mea …

  A Liked

 2. nu ca nu ai avea dreptate,ionel muscalu,pedelacii sunt junghiul,voi tusea. comentariul ala este un editorial de pe net,l-am repostat ca poate nu l-ai citit,dar nu cred…esti baiat destept.

 3. u credeam că îl voi vedea pe Crin Antonescu cîntând, cu patos simulat şi pierzînd pe drum versuri, “Deşteaptă-te, române!” la ora 4 după amiază. Acest moment, de o autoreferenţialitate subtilă, nu a fost însă singurul notabil de la mitingul USL.

  Mitingul USL din 19 ianuarie, anul de graţie 2012 – nu atît “anul Apocalipsei” (ce bani frumoşi se vor scoate din acest mit şi ce plăcut vor fi ei cheltuiţi în anii următori!), cît centenar Caragiale – a avut cîteva momente care au ieşit în evidenţă.

  Unul dintre ele e legat de fantoma lui Mircea Geoană care încă îl bîntuie, se pare, pe Victor Ponta. EVZ a relatat, prompt, despre ce este vorba – a propos de anumite pasaje din discursul liderului actual al PSD. A propos de PSD, un alt moment semnificativ ţine de slaba reprezentare a social-democraţilor la proteste. În vremuri bune, doar la un pocnet din degete al lui Marian Vanghelie, s-ar fi strâns lejer cîteva mii bune de oameni care aparţin “poporului pesedist”. E adevărat, în aceste zile, dl Vanghelie e destul de confiscat “pă persoană fizică” de o inedită poveste de iubire, însă rolul discret ales de PSD în economia protestelor de partid din 19 ianuarie rămîne încă de elucidat.
  Dacă trecem peste momentele de delir în stare concentrată ale lui Gheorghe

  Zamfir sau peste numărătoarele paralele ale televiziunilor de (ne)ştiri – făcute fie de reporteri prea isterici ca să vadă calm ce e în jurul, fie de sociologi de serviciu (care au mai ratat nişte numărători, ba chiar nişte sondaje la precedentele două rînduri de alegeri) – sau chiar peste apariţia comică a dlui Radu Mazăre (venit la miting înarmat nu cu puşti, ci cu puştioaice!) e greu să evităm momentul SRS – PNL. Fostul director al ziarului Ziua a anunţat că joi seara ţine ultimul discurs în calitate de jurnalist şi că de a doua zi se va înscrie în PNL. Merită puţină atenţie acest moment!

  Sigur că avem tot dreptul să ne amuzăm de vrăjeala celui supranumit – prietenii ştiu de ce! – Ciripoi atunci cînd pretinde că a ţinut abia ieri ultimul discurs în calitate de jurnalist. Nu mai e aşa ceva demult. Aşa cum jurnalişti nu mai sunt demult toţi cei care au jucat în picioare – cu profit personal net şi spectaculos – această meserie. Dar nu asta e semnificativ – a reaminti că dl Stănescu nu mai e demult jurnalist înseamnă a lucra cu un adevăr evident. Mai important e ce se întîmplă în zona PNL – acolo unde pare să se confirme şi să se întărească, în tăcere, un trend.
  Iată ce vreau să spun şi să remarc. Mircea Ionescu-Quintus, Ducu Bertzi, Ioan Ghişe, Constantin Bălăceanu-Stolnici şi acum şi Roşca Stănescu. Vedeţi vreo legătură între aceste nume şi ideea de Securitate? Să mai adăugăm ceva: apelul la memorie – pentru a ne reaminti despre declaraţiile prin care dl Crin Antonescu se declara onorat să fie partener al dlui Dan Voiculescu, icoană întunecată a Securităţii.

  Vă mai amintiţi cum a plecat din PNL doamna Mona Muscă? Priviţi cu atenţie ce e acum PNL şi excludeţi, cînd faceţi o evaluare, ipoteze vreunei “revoluţii a bunului-simţ”. Vă mai amintiţi că a existat cîndva un PNL –AT? PNL – Aripa Tînără! E greu să ne gîndim, dacă luăm în calcul enumerarea de mai sus şi fără să punem la socoteală că e atît de probabil să avem în acelaşi partid mulţi turnători încă nedeconspiraţi, că mai avem un PNL-AT? De data asta însă, nu aripa tînără, ci ARIPA TURNĂTORILOR?
  ps. articol pe net,asta asa,sa nu ne creada lucica si smekerii de se dau liberali ca mai sunt fraieri in giurgiu.ps. tot dupa net e si asta,nu-mi place sa va dati fete mari,voi penelistii cind de fapt sunteti tot curve batrine ca si aia de la pedele…nu ne mai aburiti!

 4. Einstein: „Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca. Inca nu sunt sigur de primul.”

 5. @profesorul. sa inteleg ca partea a doua il viza pe ionel? nu cred,el nu este prost,este doar un carierist. omeneste il inteleg,moral,nu. d-aia se duce de ripa tara asta,avem numai carieristi,oportunisti,mate fripte. n-o sa gasesti unul ca se sacrifica ptr.tara,ce e prost?

 6. Traim aici, in Giurgiu, „profesore”… Suntem, asa cum ne numeste nea Lucica „giurgiuvenii mei” – adica ai lui. Ei bine, eu nu accept. Un fost membru al M.A.N (marea adunare nationala), fie el si supleant, ajuns acum mare liberal. Adu-ti aminte cum a ajuns liberal. Fiul sau fura masini de lux, iar Luci era PSM-ist. A venit (alt securist), Valeriu Stoica, si l-a „botezat” liberal sa scape de belea.
  E pacat ca Ionel Muscalu sta la masa cu asta. Oportunismul…

 7. Cunosc pe cineva care lucreaza la Protectia Copilului, si care a fost dus de la serviciu la mitingul de la Bucuresti. Luat cu japca. Dar macar omul e multumit. I s-a dat, nu 500 de mii de lei, ci 150 de RON. Mai saPATI SI VOI. hABAR N-AVETI CATE SPUN OAMENII LA CARCIUMI, LA COZI, PE STRADA…

 8. @caiafa. multumesc de precizari! giurgiuvenii”mei” nu mai sunt naivi. domn’profesor zice ca imi arde de conflicte locale…adica sa ne facem ca nu stim sau ce? iti mai aduci aminte de conflictul penal pe care securistul sef de la pesedea,ala din pietrele,imi scapa numele momentan,il acuza pe securistul iliescu? pai se cunosteau doar…pe vremea lui predoiu erau colegi de turnatorii. copilul asta de muscalu,ce stie?el stie sa pupe mina stapinului,doar lucica la facut cineva din betiv anonim… sa nu zici ca nu sti. partea nasoala este ca multi giurgiuveni nu stiu decit prezentul,nimic de trecut.

 9. De condamnat sunt in primul rind persoanele care sunt cumparate. Demnitatea umana este mai presus decat saracia. Cind vom scapa de aceste persoane consider ca vom scapa si de clasa politica corupta.

 10. @profesorul. domn’profesor,daca zici ce zici si e pe bune,de ce ma acuzi ca stirnesc conflicte locale? sa ma fac ca nu stiu cam ce poame sunt in copacul politicii locale sau nationale? sa ma ierti,dar nu pot sa ma fac ca nu stiu sau nu vad,sunt prea batran,am fumat destule la viata mea,incerc sa aduc la zi,ptr.cunoastere niste chestii pe care astia tinerii,gen muscalu nu le stiu,sau le stiu dar pun cariera mai presus de orice. cariera de moment,vremurile se schimba,apa curge…

 11. minciuna sta si cu de alde v o i la masa muscale ionele draga vb cantecului voi u s l si n special p n l ati amagit populatia giurgiului ani la rand iar acum exista o a m e n i de la p n l ca ptr a i duce la bucuresti la miting le ati dat cate 5 0 100 sau 150 lei dupa moaca si rangul fiecaruia plus ticheye de masa voi de unde aveti bani sa mituiti lumea asa ati facut si la toate alegerile ati avut oameni special pusi in apropierea tuturor secytiilor de votare ca sa i corupeti pe bietii oameni sa voteze cu pnl ptr interesele voastre chiar pnl isti vechi recunosc acest lucru asa ca nu mai umblati voi cu sageata vopsita ca nu mai tine lumea sa saturat si de voi mai ales pe plan local sante ti niste h o t i puslamale si m a f i o t i in frunte cu locomotiva voastra batrana care deabia mai pufaie rusine hotilor si oportunistilor sante ti aidoma celor de la centru de la guvernare r u s i n e in locul vostru m as abtuine de la orice declaratie sau axctuiune de protest hotii striga hotii la reeducare cu voi sau la pensie traiasca p n l dar nu cu oameni ca voi care beliti ochii cat sarmaua dupa avantaje si functii grase pnl inseamna altceva nu ce debitati voi la giurgiu neocomunistilor a f a r a din p n l cu voi

 12. profesore nu ne mai intoxica dta cu balivernr si nu mai face pe desteptul cu noi ca tot cazi pe locul 2 sa stii ca si habotnicia e infinita mai taieti din grade ca dai pe dinafara si e neplacut ptr toti ca poluezi atmosfera

 13. Este cunoscut faptul că 90% din cei care sunt la miting sunt plătiți între 10 și 150 lei. Banii vin cu sacoșa de la centru (USL) către primari care culmea mai bagă și ei în buzunar și le dă fraierilor apoi un covrig și o bere. Așa este domnule primar din Mihai Bravu Dogaru Gheorghe? Jură-te că nu este așa! Alții mai șmecheri nițel își forțează angajații să meargă cu neamuri și prieteni la miting. Așa este domnule președinte al Consiliului Județean Giurgiu Beianu Dumitru? Jură-te tu că nu este așa! Aaaaaaa uitasem de nenea Ilieeeeeeescu Luuuucian primarul orașului nostru. Ce părere ai matale de oamenii pe care îi protejezi cu atâta atenție și care se află atât de aproape de tine. Să-ți mai zic ce cred? Știi și dumneata foarte bine. Fraților ăștia își bat joc de noi.

 14. Muscalule daca taceai filozof ramaneai.
  Spune o vorba – cine se scuza se acuza.
  Voi chiar credeti ca mai mintiti Giurgiuvenii cu alde Spoiala al vostru, cu Fane Gadea, si alti penali ma indoiesc, poate doar cu 100-200 lei?

 15. ultima ora!au inceput demisiile…asteptam pe brunetul mustatea sa demisioneze,asta a mai ramas,magurica a fugit la pedelaci si apoi la oparica bese-n cisme,pasat a fugit la pedelaci si are oricum probleme penale,cine mai e? pulica-n stein ala de pe la anaf,finu’lui rusanu si gata,am enumerat toti penalii de giurgiu.multi au fost…bulangiu e pe felie,e pedelac iar medelin…ce sa mai zicem de boritura asta.gata,i-am enumerat pe toti parlamentarii de giurgiu,toti,unu’s-unu!ps.in toamna sau la anticipate va catinda butoane si tot neamul lui de blonzi,astia nu-l vor trada pe imparat.

 16. Cum dracu pe blogul lui Barbu baga comentarii numai BUBA?Veti fi ceati fost si mai prosti decat atit! Vai de capul vostru!

 17. Cu stima pentru Ionel Muscalu
  Sunt un iubitor de adevar din Giurgiu, si il apreciez pe domnul Ionel Muscalu, nu atat ca politician, ci ca giurgiuvean, om si poet.
  Vreau sa precizez ca il inteleg pe purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Muscalu. Si atat.
  Domnia sa a publicat un fel de comunicat romantat cu privire la o declaratie politica a lui Marin Anton, care a spus la o conferinta de presa ca protestatarii PNL care au fost in Bucuresti ar fi primit cate 50 de lei, un sanvis si un suc.
  Marturisesc ca am prieteni care au fost acolo, si care mi-au confirmat ca au fost scosi de la serviciu si dusi cu japca in Bucuresti. De asemenea, altii mi-au spus ca au primit si bani. Si nu era vorba de 50 de lei, ci de 150 de lei, plus pachetul cu suc si sandvis.
  Sigur ca si eu, ca orice cetatean onest al tarii, vreau sa cada guvernul si sa dispara Basescu din viata publica. Dar nu vreau sa inlocuim un regim dictatorial cu altul, bazat pe minciuna si rapt. Pentru ca asta face acum PNL – fura Piata Universitatii, fura protestele si revolta oamenilor si o translateaza spre politic.
  Domnule Muscalu, ca poet va apreciez, insa ca om politic va inteleg si va plang de mila.
  Nu puteti vorbi de minciuna, folosind o alta minciuna. Va descalifica.
  Un giurgiuvean necajit.

 18. comunele din nordul judetului au fost vizitate zilnic de domni generosi asa este 50 lei si un pachet de tigari.avem probe cu cei care au platit la urcarea in masina.din pacate nu am depistat inca sursa de finantare cred ca sunt cei care au jefuit tara si sudoarea poporului psd+pnl au condus ROMANIA din 1990 pana in 2008,ati vandut tot si sunteti miliardari acum voi cei 10% iar noi cei harnici si saraci 80% ne manipulati cum vreti,sunt doua ROMANII a voastra si restul.daca rusine nu va este macar frica de DUMNEZEU sa aveti.nu pdl si dl Basescu si Boc au distrus industria si agricultura tari lasand oamenii someri,criminalul de iliescu cu securistii lui din pdsr.NU UITATI FRATI ROMANI cine nea distrus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.