La Giurgiu, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu şi primar al municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, spune că membrii USL din judeţul Giurgiu vor participa cu certitudine la acţiunile de protest din capitală.

“La nivelul USL a fost stabilit în unanimitate faptul că vom participa la activităţi organizate şi cred că joi vor fi câteva zeci de mii de oameni în capitală pentru a manifesta paşnic, fără violenţă, iar noi, cei de la Giurgiu vom fi acolo”, a declarat marţi, liderul liberal, adăugând că ieşirea în stradă va fi completată de o acţiune de strângere de semnături pentru suspendarea preşedintelui.

Acţiunea din Capitală este organizată de Uniunea Social Liberală. Domnia sa a adaugat că organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat urmează să decidă numărul de persoane care va lua parte la acţiune.

11 COMENTARII

 1. aseara l-am revazut pe marele lucica iliescu perorind,de sub o gusa imensa,in stilul lui inconfundabil,adica agramat,verzi si uscate. voi stiti cum arata lucica prin anii 60? proaspat inginer mecanic la igo,un tinerel contopist.inalt,slab spre desirat cu aceiasi freza pe care o are acum. sediul igo era in centru unde acum este parculetul de linga telefoane. cum s-a schimbat omul dupa aproape 45 ani,schimbat la fizic si la conturi…in esenta a ramas cu aceiasi gindire comunista,acelasi agramat(la fac.de utilaj mecanic de la constructii intrau bitele,se intra cu mediile cele mai mici si se faceau cam 4 sesiuni de admitere fiindca nu se ocupau locurile) in sec 21,comunistul lucica iliescu ne invita la bucuresti sa demonstram ce?sa vina gasca penala si pesedista la furat?sa inlocuim niste hoti cu niste banditi? vai de mama noastra,nu avem ce alege,daca se aplica pct 8 al proclamatiei de la timisoara nu-i vedeam in politica nici pe base,nici pe bombo,nici pe lucica iliescu si stan vasile(doi turnatori la secu) nici pe multi altii.

 2. Fraților asta este ne-am pricopsit cu niște pușlamale după 20 de ani de la ”revoluție”.
  Ăsta este destinul nostru, ăsta este ”norocul” românilor. Unii să fure la greu și alții să muncească din greu pe nimic. Cine trebuia să ne conducă nu a putut pentru că unul ca Lucică, Măroiu, Marciu și alții de teapa lor, pnl-isti, pdl – isti, pdsr/psd – isti, i-au mătrășit sistematic an de an. Vai mama noastră! Și nici măcar nu avem pe cine alege în locul ăstora.

 3. cine unde care d e c e?????????????????? ce sa caute u s l sa faca miting la bucuresti ei sant altfel de romani?????????????????? sa nu indrazniti sa furati noua revolutie a adevaratilor romani care lupta pentru ei d o a r pentru ei nu pentru a l t i i gen luci ilescu ponta crin antonescu maroiu etc sa vina ei la putere de ce sa i scimbam pe astia de azi cu aia de ieri de ceeeeeeeeeeee????????doar ca sa ne prostim singuri de dragul democratiei b o i c o t a t i giuergiuveni plecarea la buc alaturi de h o t i i de la giurgiu h o t i i hotii h o t i i j o s u s l alta uniune portocalie jos jos cu toti portocalii hotii de la giurgu vor sa ajunga la ciolanul cel mare pe spesele rostimii ptr 1 20 de lei noi pentru un pol vor sa vanda un popor jos cu hotii j o s cu jh o t i i jos u s l si p d l v r e m altceva giurgiuveni nu fiti naivi nu fiti orbi nu fiti surzi a c u m e momentul jos cu ciocoii si baronii din tara si din giurgiu v i c t o r i e

 4. p d l si u s l aceeasi m i z e r i e ponta crin base si boc patrulaterul ucigas al romanilor nu ne mai pacaliti de data asta la puscarie cu voi

 5. S-au povestit ,s-au scris atatea despre partidul securitatii ,PNLul postdecembrist,incat nu cred sa mai existe multi romani cu IQ mediu care sa nu inteleaga ,sa nu intuiasca ce hram poarta aceasta organizatie , azi mafiota,ieri securista . Demult, foarte demult ,partid politic respectabil.
  1.In 1990 a fost reinfiintzat PNL ca o replica ,o varianta securista la PNTul lui Coposu ,partid ce ameninta serios feseneul bolshevic .
  2.S-a apelat la vechii colaboratori ai securitatii :Ionescu Quintus, Lazarescu , Stolnici ,probabil campeanu . Misiunea clara :slabirea rolului conducator al opozitiei anticomuniste (la vremea aceea) si antisecuriste pe care-l avea PNTul, partid cu care securistii nu puteau face compromisuri . Coposu facuse 19 ani de puscarie, Ion Diaconescu tot pe acolo. PNTul ,in totalitatea lui , fusese condamnat la , atentie, 1 MILION de ani de ocna !Asemenea oameni nu mai puteau fi intimidati ,nefiind santajabili.
  3.PNLul isi incepe activitatea de indelung compromis, tradare ,slujirea intereselor securitatii transformata intre timp in organizatie mafiota.
  4.1992 prima tradare ;PNL da catziva ministrii guvernului socialist .Printre ei, evident,turnatorul Quintus.Am impresia ca si banuit-securistul Patriciu ,nu mai stiu, este atat de lung sirul tradarilor incat mi-e si sila sa caut.
  5.Totodata penalii rup prima oara alianta CDR .Scopul evident slabirea si disolutia opozitiei.PNL nu intra in parlament .
  6.In 1996 intra din nou in CDR si alianta castiga alegerile.Probabil era un plan stabilit pentru a creea impresia de alternanta la putere.Securistii ,deveniti mafioti intre timp, stiau ca Milica tzapul nu va fi in stare de nimic.
  7.In 2000 penalii rup din nou CDRul si candideaza separat ,aruncand intreaga vina a guvernarii grele, dificile 96-2000 asupra taranistilor. Rezultatul ?PNT este scos din parlament.Vinovati ?PNL si milica tzapul ,ce primise si el ordin sa nu mai candideze.
  8. In 2004 iata-i pe securistii liberali intr-o noua alianta .Alianta DA .Alianta DA castiga alegerile,nesperat . Liberalii cred ca nici nu vroiau. Alianta DA ar fi trebuit sa fie doar un mic capitol in marele scenariu de transformare a burgheziei rosii in noua burghezie capitalista.
  9.guvernarea incepe extrem de bine. Popularitatea aliantei DA creste . Presedintele Basescu refuza compromisurile cu fosta securitate si cu fostii activisti de partid comunisti din PSD.
  10. Ordin de zi pe unitate ;PNL, rupeti alianta . Liberalii se conformeaza intocmai si la timp .primesc sprijinul neprecupetzit al oficinelor de propaganda mafiota Antena si Irealitatea(in plan mediatic) si al partidului fostilor comunisti,PSD.
  11. 2009 ,sprijina camdifdatul securitatii,mafiotilor si socilaistilor uniti, Mircea geoana.
  12. 2010. Nu mai merge cu intoxicarea.Lumea incepe sa-si dea seama ce hram poarta aceasta mizerie ce poarta numele PNL.Asa incat trec pe fatza la unire ;Se infiinteaza Uniunea Securista Liberala (USL). Macar de acum stiim fiecare ce hram poarta.In fruntea PNL este adus omul probabil cel mai santajabil ce a putut fi gasit pe acolo,Crin george porumbacu Antonescu . Dispus la orice i se comanda dinspre PSD si securitatea mafiota.

  Am vrut sa fiu extrem de scurt dar nu mi-a iesit. Sunt atatea nenorociri facute de aceasta falanga securisto mafiota incat nu ne-ar ajunge doua caiete studentzesti din vremea mea …

  A Liked
  Raspunde

  Acum 10 ore
  57 Likes

  tudorp is
  Nu ca zic, da’vreau sa spun:

 6. ce este mai sus este un comentariu gasit pe net,mi-a placut si l-am pus sa-l cititi si voi.

 7. stiti care e cel mai nou membru pnl? securistul sorin rosca-stanescu ciripoi,santajistul de la defuncta ZIUA. tari mai sunt penelistii astia!

 8. ciocoilor baronilor din giurgiu va uitati acum la pe o t v gata joaca cu prostimea sa terminat pregatiti va de puscarie hotilor partidul poporului a trecut la atac ciocoilor se strange laul noi am strans destul cureaua noua conducere a romaniei va fi a poporului roman revolutia a invins deja astazi in bucuresti la casa poporului adica chiar in casa in birlogul tuturor hotilor dn ultimii 21 de ani poporul a invins traiasca romania libera de ciocoi uitati va pe o t v hotilor si pocaiti va macar pentru conformitate r p si poporul liber giurgiuvean ps la alegeri va v om spulbera nu e o gluma ve ti vedea

 9. u credeam că îl voi vedea pe Crin Antonescu cîntând, cu patos simulat şi pierzînd pe drum versuri, „Deşteaptă-te, române!” la ora 4 după amiază. Acest moment, de o autoreferenţialitate subtilă, nu a fost însă singurul notabil de la mitingul USL.

  Mitingul USL din 19 ianuarie, anul de graţie 2012 – nu atît „anul Apocalipsei” (ce bani frumoşi se vor scoate din acest mit şi ce plăcut vor fi ei cheltuiţi în anii următori!), cît centenar Caragiale – a avut cîteva momente care au ieşit în evidenţă.

  Unul dintre ele e legat de fantoma lui Mircea Geoană care încă îl bîntuie, se pare, pe Victor Ponta. EVZ a relatat, prompt, despre ce este vorba – a propos de anumite pasaje din discursul liderului actual al PSD. A propos de PSD, un alt moment semnificativ ţine de slaba reprezentare a social-democraţilor la proteste. În vremuri bune, doar la un pocnet din degete al lui Marian Vanghelie, s-ar fi strâns lejer cîteva mii bune de oameni care aparţin „poporului pesedist”. E adevărat, în aceste zile, dl Vanghelie e destul de confiscat „pă persoană fizică” de o inedită poveste de iubire, însă rolul discret ales de PSD în economia protestelor de partid din 19 ianuarie rămîne încă de elucidat.
  Dacă trecem peste momentele de delir în stare concentrată ale lui Gheorghe

  Zamfir sau peste numărătoarele paralele ale televiziunilor de (ne)ştiri – făcute fie de reporteri prea isterici ca să vadă calm ce e în jurul, fie de sociologi de serviciu (care au mai ratat nişte numărători, ba chiar nişte sondaje la precedentele două rînduri de alegeri) – sau chiar peste apariţia comică a dlui Radu Mazăre (venit la miting înarmat nu cu puşti, ci cu puştioaice!) e greu să evităm momentul SRS – PNL. Fostul director al ziarului Ziua a anunţat că joi seara ţine ultimul discurs în calitate de jurnalist şi că de a doua zi se va înscrie în PNL. Merită puţină atenţie acest moment!

  Sigur că avem tot dreptul să ne amuzăm de vrăjeala celui supranumit – prietenii ştiu de ce! – Ciripoi atunci cînd pretinde că a ţinut abia ieri ultimul discurs în calitate de jurnalist. Nu mai e aşa ceva demult. Aşa cum jurnalişti nu mai sunt demult toţi cei care au jucat în picioare – cu profit personal net şi spectaculos – această meserie. Dar nu asta e semnificativ – a reaminti că dl Stănescu nu mai e demult jurnalist înseamnă a lucra cu un adevăr evident. Mai important e ce se întîmplă în zona PNL – acolo unde pare să se confirme şi să se întărească, în tăcere, un trend.
  Iată ce vreau să spun şi să remarc. Mircea Ionescu-Quintus, Ducu Bertzi, Ioan Ghişe, Constantin Bălăceanu-Stolnici şi acum şi Roşca Stănescu. Vedeţi vreo legătură între aceste nume şi ideea de Securitate? Să mai adăugăm ceva: apelul la memorie – pentru a ne reaminti despre declaraţiile prin care dl Crin Antonescu se declara onorat să fie partener al dlui Dan Voiculescu, icoană întunecată a Securităţii.

  Vă mai amintiţi cum a plecat din PNL doamna Mona Muscă? Priviţi cu atenţie ce e acum PNL şi excludeţi, cînd faceţi o evaluare, ipoteze vreunei „revoluţii a bunului-simţ”. Vă mai amintiţi că a existat cîndva un PNL –AT? PNL – Aripa Tînără! E greu să ne gîndim, dacă luăm în calcul enumerarea de mai sus şi fără să punem la socoteală că e atît de probabil să avem în acelaşi partid mulţi turnători încă nedeconspiraţi, că mai avem un PNL-AT? De data asta însă, nu aripa tînără, ci ARIPA TURNĂTORILOR?
  ps. articol pe net,asta asa,sa nu ne creada lucica si smekerii de se dau liberali ca mai sunt fraieri in giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.