Nu stiu si nici nu e treaba mea cine are dreptate.  Nici nu vrea sa lupt eu pentru voi cei care aveti pretentii de la presa sau de la  bloguri sa va reprezinte fara ca voi sa miscati un deget. Daca tineti cu Raed Arafat iesiti in strada. Daca nu, nu ma puneti pe mine sa il combat pe Basescu de dragul unei societati civile moarte de mult.

Ce am remarcat eu este abilitatea celor din tabara puterii. Au trimis sa il dubleze pe Arafat pe toate posturile de televiziune pe unul care arata… la fel ca Arafat.  Eu prima data nu am stiu care e Arafat si care e celalalt iar dupa ce m-am dumerit am zis ca Arafat se cearta la televizor cu.. frati-su !

Asta e profesionalism in manipulare. Am ramas fara serviciu medical de urgenta, Conduceti cu grija !  Macar atat daca sa protestati nu sunteti in stare !

2 COMENTARII

  1. eu nu cred ca am ramas fara serviciu medical de urgenta. cred ca lumea,manipulata de altii,nici nu stie sau nu a citit legea sanatatii,toata lumea s-a canalizat pe duelul basescu-arafat,ca la fotbal steaua-dinamo,nimic mai fals. imi spui sa ies in strada daca tin cu raed arafat,faci aceasi greseala ca si manipulatorii de profesie. tin cu arabul,am donat cei 2% din impozitul pe venit la smurd dar nu voi iesi in strada. sa citim legea,sa ne lamurim,sa dezbatem… ce e aia” sa iesim in strada”? pai si daca iesi,aia care or iesi,se adauga cumva vr-un articol in legea sanatatii? arabul este un profesionist si va face treaba si in alta parte,rabdare si tutun,nu va repeziti ca berbecii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.