Bomba a fost aruncată de Victor Ciutacu pe contul său deFacebook. Potrivit realizatorului Vorbe Grele de la Antena 3, în momentul în care a fost decorat de preşedintele Traian Băsescu, medicul palestinian a primit şi oferta de a fi candidatul PDL la Primăria Capitalei – „Bai, incapabililor, trebuie sa va spun eu, de la o vesnicie distanta, ca Raed Arafat a refuzat sa candideze din partea UNPR impotriva lui Sorin Oprescu si de aici a inceput iuresul?„, a spus Ciutacu.

Poate de aceea azi în cadrul conferinţei de presă de la minister prilejuită de demisia sa din funcţia de subsecretar de stat, Raed Arafat a spus de la început că nu răspunde la nici o întrebare cu tentă politică.
Momeala cu candidatura a continuat se pare în timp şi când preşedintelui i-a fost clar că omul nu se lasă a început să-l sape serios la temelie – recomand a fi văzute intervenţiile prezidenţiale la adresa fostului subsecretar de stat de c.ca jumătate de an încoace.

2 COMENTARII

  1. extraordinar ce a zis ciutacu iar voi o luati de buna ce gluma asta mai lipsea un arab sef mare la primaria buc ce naivi ne cred astia de la antena 3 n u asta e motivul ci altul asa ca mai sapati voi luati de bune toate ineptiile spuse de astia flaminzi de la antene mai schoimbarti postul si ve ti afla mai multe nimeni nu e de neinlocuit nu e o pierdere asa mare avem si noi specialistii nostrii orvoir

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.