În perioada 06.01.2012 ora 08.00 – 07.01.2012 ora 08.00 pe teritoriul judeţului Giurgiu, din cauza fenomenelor meteo periculoase manifestate cu precipitaţiile sub formă de ploaie şi vânt cu aspect de vijelie care la rafală atingea 21 m/s, au avut loc mai multe situaţii de urgenţă la care au acţionat forţe şi mijloace ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Vlaşca” al judeţului Giurgiu şi ale SVSU, după cum urmează:

 

Nr. crt. Localitatea Probleme semnalate Măsuri întreprinse
1. Floreşti Stoeneşti, Milcovăţu Copaci căzuţi pe carosabil La această oră intervine SVSU pentru îndepărtarea copacilor
2 Toporu, Herăşti, Letca Nouă, Călugăreni (2 situaţii de urgenţă), Oinacu Copaci căzuţi pe carosabil A intervenit SVSU pentru îndepărtarea copacilor cu mijloace proprii
3 Giurgiu (2 situaţii) Inundaţie curte, str. Prunaru şi magazin Zona Poligon Au intervenit echipaje specializate din cadrul  Detaşamentului de pompieri Giurgiu

 

La ora 8:30 nu sunt drumuri blocate, cu menţiunea că în localitatea Milcovăţu, pe DN61, încă se acţionează şi se circulă pe un singur sens.

Conform datelor furnizate de Electrica Mintenia Sud – Unitatea teritorială de reţele Giurgiu sunt 98 de localităţi fără energie electrică şi sunt afectate 522 posturi de transformare, 28 de linii integral şi 6 linii parţial. Pentru remedierea situaţiei acţionează echipe specializate.

Nu sunt afectate reţelele telefonice şi cele de alimentare cu apă şi prize de apă.

Situaţia din zona de competenţă este monitorizată permanent de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Vlaşca” al judeţului Giurgiu.

 

 

 

 

 

PURTĂTOR DE CUVÂNT

Locotenent,

Gabriela Olexiuc

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.