Un giurgiuvean se laudă că n-a primit nici un SMS cu urări penibile de Anul Nou

 

Un giurgiuvean care a preferat să nu-și dezvăluie identitatea susține, nici mai mult, nici mai puțin, că n-a primit nici un SMS cu urări penibile în noaptea de Revelion. Evenimentul este cu atât mai greu de explicat cu cât el susține că a primit zeci de SMS-uri de Anul Nou.

Norocul lui i-a iritat la culme pe prietenii alături de care și-a petrecut Revelionul. ”Nu mi se pare corect! Eu am primit SMS-ul cu «Îți doresc atâtea clipe fericite câți fulgi de nea într-o iarnă ca în basme» de patru ori, pe cel cu «Anul 2012 este ca o carte cu 366 pagini albe ce așteaptă să fie scrise cu noua ta poveste și să o colorezi de emoţii» de vreo șase ori, plus o grămadă de alte SMS-uri penibile, și el nimic!”, s-a iritat unul din amicii bucureșteanului.

Acesta a mai spus că îi va trimite personal un SMS cu urări penibile la următorul Revelion. ”Tocmai pentru că acum a scăpat, pentru la anu’ i-am pregătit unul din cele mai penibile SMS-uri: «Fie ca inima ta caldă să topească zăpezile iernii, iar sloiurile de gheață să se transforme în lacrimi cristaline de fericire, alinând prin lumină și dragoste sufletele cuprinse de melancolia sărbătorilor de iarnă». O să i-l trimit de pe zeci de telefoane, ca să vadă și el cum e să primești urări penibile”, a promis acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.