Şi bărbaţii pot fi romantici în felul lor… Iar ca să-i ajungi la inimă partenerului tău nu trebuie să-l ademenşti numai cu sex. Îl poţi vrăji şi cu câteva gesturi romantice. Iată care sunt ele, mai exact, în funcţie de zodia lui.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Îi place să te răsfeţe cu cadouri, dar vrea să fie şi el răsfăţat cu gesturi tandre şi practice, cum ar fi un masaj în zona umerilor, când îl vezi că stă încordat la birou.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu se dă în vânt după clişeele romantice, poate de aceea îţi oferă aşa de rar flori… Dar îşi doreşte sincer ca tu să-i fi cea mai bună prietenă. De aceea vrea să aveţi multe activităţi comune, non-sexuale!

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Pentru nativul zodiei Peşti contează să simtă că sunteţi perfect compatibili. Aşa că i se va părea romantic să-i accepţi defectele şi să-l iubeşti exact aşa cum e, în mod necondiţionat.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pe nativul din Berbec, gesturile cu adevărat romantice trebuie să-l ia întotdeauna prin surprindere. Cumpără două bilete la meci, dacă e suporter, şi mergi cu el pe stadion. Vrea să vadă şi că-i încurajezi pasiunile.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dragostea trece prin stomac pentru nativul zodiei Taur, care va aprecia întotdeauna o cină atent pregătită de iubita lui. În plus, i se pare romantic să vadă că ţii cont de fiecare aniversare şi sărbătoare, ocazii cu care îl răsfeţi şi mai tare.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Printre gesturile romantice pe care le poţi face pentru bărbatul din zodia Gemeni se numără să râzi întotdeauna cu poftă la glumele lui şi să petreci ore întregi cu el la taclale.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul din zodia Rac este un familist convins, pentru care, grija partenerei faţă de el şi faţă de cămin i se pare cel mai romantic gest cu putinţă.

Leu (22 iulie – 22 august)

Cel mai romantic lucru pe care şi-l imaginează nativul din Leu este să faci ceva în onoarea lui, cum ar fi să organizezi o petrecere surpriză în cinstea lui sau să-i dedici o melodie la radio.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

I se pare romantic să vă ajutaţi unul pe celălalt şi să fiţi o echipă. De exemplu, pregăteşte-i micul dejun când nu are el timp şi vei vedea că îţi va sări şi el în ajutor când ai nevoie.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu va spune „Nu” unei băi cu spumă la lumina lumânărilor şi nici unei sesiuni de shopping, în care tu să îi faci lui un cadou deosebit.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cel mai romantic lucru pe care îl poţi face, în opinia lui, este să fii mereu sinceră în relaţia cu el şi să i te confesezi ori de câte ori ai o problemă. Are nevoie în viaţa lui de o femeie loială, în care să poată avea încredere totală.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Acest nativ este mereu în căutarea adrenalinei. Scenariile romantice nu-l prea atrag. Ce i-ar plăcea, însă, să vadă la iubita lui este că îl primeşte cu braţele deschise după o noapte petrecută cu băieţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.