Te intrebi ce iti rezerva anul care vine? Sa speram ca doar lucruri bune: sanatate si tonus fizic de invidiat, oameni interesanti, sanse in profesie, prosperitate si provocari carora sa le faci fata.

In randurile urmatoare va prezentam detaliat horoscopul pentru fiecare zodie pentru anul 2012.

Cu toate acestea, tineti minte ,astrele predispun, dar omul dispune !

Berbec
Personalitate:energic, rapid, activ, copilaros, impulsiv, deschizator de drumuri, spirit de lider, temperamental, egoist.

In 2012
Anul acesta este vorba despre bani… buni!, ai grija cum ii cheltuiesti si investesti!

Dragoste si mariaj
In octombrie, Saturn paraseste casa cuplului, dupa 3 ani de sedere. Pana atunci, lucrurile se scurg intr-o nota mai exigenta, cu cerinte pentru echitate, corectitudine si justete. Abdicarile de la aceste principii, frivolitatea sau lipsa de autenticitate sunt sanctionate. Perechea se poate arata mai distanta sau mai inflexibila, cuplul ar putea fi supus unor incercari care-i testeaza soliditatea si durabilitatea.

8 februarie – 5 martie este o perioada favorabila, de sansa, care aduce o crestere a puterii de seductie si a disponibilitatii amoroase. Prudenta intre 15 mai si 27 iunie! Venus retrograda iti poate cauza neplaceri, mai ales prin comunicare sau la drum.

Profesie si finante
Uranus in Berbec te electrizeaza si-ti cere sa inovezi, sa experimentezi, sa te reinventezi. Pana pe 3 iulie 2012, Marte accentueaza dinamismul uranian, creand un climat profesional alert, dar, atentie, foarte solicitant. Intre 24 ianuarie si 15 aprilie va retrograda, iar atributele lui pot fi perturbate: spiritul intreprinzator si competitiv, ambitia, curajul.

Pot aparea urgente, presiuni, conflicte, incidente, accidente, situatii critice, blocaje. Incepand din aprilie, iti sunt benefice activitatile intelectuale, comunicarea si drumurile. Prima jumatatea a anului este prospera financiar. Septembrie si noiembrie aduc in atentie investitiile, banii care vin prin terti sau din directii colaterale (mosteniri, cadouri, burse s.a.)

Tonus si sanatate
Marte anunta o posibila reliefare a sferei sanatatii in prima jumatate a anului, care se poate traduce prin initiative cu scop medical, printr-o predispozitie catre afectiuni acute, infectioase sau inflamatorii ori printr-o tendinta la accidentari. Atentie mai ales la manevrarea obiectelor periculoase: ascutite, fierbinti, explozive.

Taur
Ppersonalitate: pragmatic, acut simt practic si financiar, devotat familiei, stabil, loial, incapatanat, tenace, capabil de efort sustinut.

In 2012
Cu Jupiter in semnul tau, orice vis devine posibil, ai grija doar la ce-ti doresti!… si la silueta, care se poate rotunji sub tranzitul jupiterian.

Dragoste si mariaj
In prima parte a anului, Jupiter si Marte iti amplifica apetitul erotic si predispozitiile amoroase. Poti trai momente de neuitat, dar atentie, caci sub Marte retrograd (intre 24 ianuarie si14 aprilie) situatia poate scapa de sub control: scandaluri, sarcini nedorite, boli cu transmitere sexuala, tot felul de neplaceri.

Alta perioada pasionala cuprinde ultima saptamana din august si luna septembrie. Pe 5 octombrie, Saturn intra in casa cuplului, unde va sta pana in 2015, incercand sa te faca sa realizezi (uneori in mod dureros) ce vrei de la o relatie, ce astepti de la celalalt si ce asteapta celalalt de la tine. Evenimente semnificative pot surveni in noiembriedecembrie.

Profesie si finante
Cu Jupiter alaturi, ai optimism, energie, curaj, autoritate. Calatoresti, te favorizeaza strainatatea si strainii, iti largesti orizontul cultural si intelectual, ai succes in domeniul studiilor.

Ti se deschid perspective frumoase, dar adevarata reusita vine numai prin seriozitate si efort. Intre 3 aprilie si 7 august, Venus aduce bani prin colaborari, casatorie, relatii sau ocupatii legate de estetica, arta, lux, divertisment.

Atentie, intre 15 mai si 27 iunie, Venus va fi retrograda si pot sa apara cheltuieli inutile, pagube din cauze sentimentale sau neplaceri relationale din motive financiare. In iunie, Jupiter intra in casa banilor, anuntand douasprezece luni de confort financiar.

Tonus si sanatate
Jupiter iti aduce optimism si vigoare, dar Saturn iti poate afecta sanatatea. Excesele si imprudentele iti dauneaza, oricat ti-ar parea organismul de rezistent, iar bolile neglijate se pot croniciza. Ca sa fii in forma, du o viata cumpatata si nu ocoli medicul. Atentie la silueta, caci Jupiter iti poate exagera apetitul si rotunji formele…


Gemeni

Personalitate:sociabil, jovial, inteligent, spirit intreprinzator, plin de idei si planuri marete, dar si superficial, neserios.

In 2012
Un an benefic, plin de oportunitati, in care s-ar putea, in sfarsit, sa-l gasesti pe mr. perfect! sau sa te casatoresti cu el…

Dragoste si mariaj
Dupa trei luni neutre, pe 3 aprilie, Venus intra in Gemeni, unde ramane neobisnuit de mult, pana pe 7 august, adica numai vesti bune! Configuratia aduce farmec si senzualitate, o predispozitie amoroasa deosebita, sansa in dragoste si in casatorie. Atentie intre 15 mai si 27 iunie, cand Venus este retrograda, iar situatiile pot lua intorsaturi neplacute.

In iunie, intra in Gemeni si Jupiter, care determina cresterea pasiunii si amplificarea elanului sexual. Sub obladuirea lui, restul anului se arata entuziast si plin de sansa, cu o exceptie: luna august, in care pot aparea necazuri in dragoste, eventual legate de sexualitate, sarcina sau copii.

Profesie si finante
Pana in iulie, Marte impulsioneaza tot ce este legat de casa, proprietati si bunuri de patrimoniu, iar daca ai un business, de sediul lui si de activitatile legate de imobiliare, agricultura, resurse naturale, bunuri de larg consum.

Aprilie, mai si iunie aduc sansa prin colaborari si relatii personale. Pe 11 iunie, Jupiter, Marele Benefic, intra in Gemeni timp de 12 luni si iti va insufla energie si incredere, iti va favoriza expansiunea profesionala, calatoriile sau colaborarile cu cei de departe, succesul in afaceri si studii. Jupiter aduce de obicei prosperitate, iar daca nu, macar cat ai nevoie si cand ai nevoie.

Tonus si sanatate
Este posibil ca stresul sa fie un companion aproape permanent in primele luni ale anului, iar pe fondul lui sa apara neplaceri, cel mai probabil in zona predispozitiilor ereditare, asa ca fii pe faza! Cere detalii despre sanatatea parintilor, fa-ti analizele obligatorii, fa miscare si… relaxeaza-te!

Tonusul creste spectaculos in a doua parte a anului, caracterizat prin ooptimism si o conditie fizica de zile mari.

Rac
Personalitate:Intuitiv, bland, afectuos, calin, dedicat familiei si valorilor ei, parinte devotat, atenta la nevoile si suferintele celor din jur.

In 2012
Un an plin de provocari, innoiri in cariera si poate chiar o noua iubire!

Dragoste si mariaj
Aflat in cautarea relatiei perfecte, Pluto cere intensitate si transformari in viata de cuplu sau in viziunea ta asupra ei, dar poate fi si exigent, dur sau frustrant. Stapanul casei cuplului, Saturn, pune pana in octombrie viata in doi in conexiune cu locuinta, proprietatile sau parintii. In prima jumatate a anului se poate sa calatoresti in scop amoros, iar comunicarea sau informarea sa aiba un impact vizibil asupra iubirii sau a sexualitatii.

In primavara-vara, dispunerea obscura a lui Venus ar putea sa-ti aduca unele insatisfactii sau poate o iubire secreta ori interzisa. Sfarsitul verii si inceputul toamnei aduc o revigorare erotica si, poate, o noua poveste de dragoste.

Profesie si finante
Uranus te predispune la innoiri privind cariera, pozitia, renumele. Te indeamna sa progresezi, sa stralucesti prin originalitate, inspiratie si inventivitate. Marte dinamizeaza in prima jumatate a anului informarea, studiile, preocuparile intelectuale, comunicarea si drumurile.

Atentie intre 24 ianuarie-14 aprilie, cand Marte retrograd poate genera un risc de dispute, accidente sau complicatii legate de intelegeri sau negocieri. Pana in iunie poti conta pe popularitate si pe sprijinul unor persoane influente. Pentru toamna (octombrie-noiembrie) asteapta-te la munca multa si solicitanta, la provocari care cer decizie rapida, curaj si energie. Financiar, te avantajeaza mai mult perioada de vara si sfarsitul anului.

Tonus si sanatate
Sanatatea este de supravegheat in 2012. Prima parte a anului aduce o expunere suplimentara la stres, accidentari, boli infectioase sau contagioase, afectiuni ale aparatului urinar, tulburari de circulatie venoasa sau de metabolism.

Partea a doua ar putea aduce o scadere a imunitatii. Protejeaza-te, ingrijeste-te, tine legatura cu medicul.

Leu
Personalitate:Carismatic, mandru, energic, debordeaza de vitalitate, spirit de initiativa, excelent lider, ii place sa fie in centrul atentiei.

In 2012
Din iunie, te bucuri de popularitate si o mare deschidere amoroasa – asadar, un an plin de promisiuni! Dragoste si mariaj Pe 3 februarie, Neptun paraseste sectorul cuplului, pe care l-a cam incetosat in ultimii 14 ani. Scapi de predispozitii nesanatoase privind partenerul, cum ar fi aceea de a te autoiluziona, de a te atasa de persoane nepotrivite sau de a te complace in situatii confuze.

Iar daca ai fost in „somaj relational“, acum vine timpul actiunii!… Comunicarea e esentiala pentru armonia relatiei pana in octombrie, iar drumurile sau preocuparile intelectuale pot intari legatura sau pot facilita aparitia uneia noi. In iunie, stapanul casei dragostei si erotismului, Jupiter, intra in Gemeni, sporindu-ti curiozitatea pentru diferite aspecte ale sexualitatii si aducand, pentru un an de zile, o mai mare deschidere amoroasa.

Profesie si finante
In prima parte a anului, Jupiter cere expansiune, anvergura, teluri inalte. Aduce oportunitati de evidentiere, avansare, realizari si succes. Pana in iulie, intra in ecuatie si Marte, care te motiveaza sa cauti noi cai de sporire a veniturilor, sa fii activa si intreprinzatoare. Ai grija insa ce hotarari cu impact financiar iei intre 24 ianuarie si 14 aprilie, fiindca graba strica treaba, iar tendinta catre risc si aventura se poate solda cu pagube sau regrete ulterioare.

Incepand din iunie, sunt favorizate proiectele de grup, activitatile legate de asociatii, fundatii, cluburi, partide politice s.a. Daca te-ai decis sa candidezi, acum e momentul! Popularitatea ta este in crestere, te bucuri de sustinere si protectie.

Tonus si sanatate
Forma fizica ar putea sa lase putin de dorit in prima parte a anului, dar se imbunatateste considerabil in cea de-a doua. Nici cu moralul nu stai prea stralucit in prima parte a anului, cand ai tendinta de a cadea mai des in stari pesimiste sau melancolice, de a manifesta scepticism in privinta unor idei pe care altii le privesc cu entuziasm.

Fecioara
Personalitate:Perfectionista, devotata, afectuoasa, obsedata de ordine si curatenie, eficienta, practica, muncitoare, critica.

In 2012
Din aprilie, cresc sansele in cariera, ai parte de dragoste si bani! Ce poti sa-ti mai doresti?…

Dragoste si mariaj Neptun intra in casa cuplului pe 3 februarie, pentru 14 ani, o perioada lunga, in care idealismul te poate atrage in situatii iluzorii, confuze sau echivoce. Incearca sa-ti pastrezi luciditatea si ai grija sa nu te indragostesti de persoana nepotrivita. In prima partea a anului, Marte iti da multa energie sexuala, starnindu-ti dorinte vii si porniri pasionale.

Perioada lui de retrogradare (24 ianuarie -15 aprilie) aduce insa riscul unor acte necugetate, care se pot solda cu conflicte. Din aprilie pana in august, Venus iti induce atractia catre persoane cu pozitie ori faima. Cam tot anul ai tendinta de a imbina interesele sentimentale cu cele profesionale.

Profesie si finante
Marte te tine in priza pana in iulie. Iti da energie, ambitie, curaj si hotarare, te indeamna la initiativa si actiune. Ai insa nevoie de scopuri si strategii. Altfel, poate actiona dezordonat si turbulent, mai ales intre 24 ianuarie si 15 aprilie, cand este retrograd. In aprilie-iunie, Venus iti promite noroc in cariera, mai ales prin relatii sau colaborari.

In iunie intra si Jupiter in casa carierei, iar sansele de succes cresc simtitor. Pana in vara lui 2013, acesta favorizeaza proiectele de anvergura, ocupatiile care au legatura cu strainatatea, turismul sau multinationalele, administratia, studiul, mediile culturale, universitare sau legislative. Reusita este insotita de satisfactii financiare.

Tonus si sanatate
In prima parte a anului, Marte iti aduce o crestere masiva a energiei fizice, pe care trebuie s-o consumi rapid, intr-un mod cat mai dinamic si in forta, la nivelul fizic, nu intelectual. Mergi la sala, fa jogging, urca pe munti, antreneaza-te! Altfel, poate aparea un risc crescut de boli acute, inflamatorii, febrile sau infectioase, de raniri sau interventii chirurgicale.
Balanta
Personalitate: Plina de farmec natural, buna ascultatoare, capabila sa observe frumusetea lucrurilor si a oamenilor, echilibrata, sociabila.

In 2012
O vara fierbinte si un an pasional, succes la studii si in calatorii.

Dragoste si mariaj
Uranus electrizeaza casa cuplului, anuntand noutati, atractii subite sau schimbari in viata partenerului/partenerei. Stapanul casei cuplului, Marte, se afla pana in iulie in casa a douasprezecea, care poate fi un palat de basm sau o casa suspecta, o inchisoare, o Vale a plangerii sau un taram al secretelor.

O iubire tainuita? Frustrari, deziluzii, renuntari?… O boala sau alt necaz al perechii? In aprilie-august, dragostea sau mariajul se impletesc cu distantele, spiritualitatea, cultura sau studiul. Viata de cuplu devine mai dinamica si mai pasionala in iulie-august, noiembrie iti aduce farmec si sansa, iar finalul anului, un climat torid, plin de pasiune, care se propaga si in ianuarie 2013…

Profesie si finante
Marte distonant se poate asocia in prima jumatate a anului cu activitati retrase sau discrete, dificultati in colaborari, adversitati secrete, lipsa de energie si eficienta – atentie mai ales intre 24 ianuarie si 15 aprilie! Din fericire, situatia financiara este prospera, gratie lui Jupiter, care favorizeaza veniturile suplimentare ori din surse adiacente.

Incepand din iunie, Jupiter aduce sansa din calatorii, colaborari la distanta si activitati care solicita mentalul superior, gandirea abstracta, speculativa si creativa. Asadar, timp de un an, o perioada propice proiectelor inovatoare, de anvergura. In octombrie, scapi in sfarsit de Saturn, care a facut ca in ultimii trei ani lucrurile sa mearga mai greu ori sa necesite mai mult efort. De-acum, drumul catre succes este liber!

Tonus si sanatate
Sanatatea trebuie supravegheata. Saturn in Balanta slabeste imunitatea, iar Marte in casa a douasprezecea comporta un risc de boli acute, crize, operatii, accidente. Trebuie sa te ingrijesti, sa te feresti de conjuncturile nocive, de dependente si excese.

Scorpion
Personalitate:
Incapatanata, pasionala si intuitiva, sensibila, impresionabila, misterioasa, razbunatoare, uneori chiar paranoica.

In 2012
Proiecte noi, oportunitati financiare, noi orizonturi sentimentale.

Dragoste si mariaj
In prima parte a anului, cuplul se afla sub influenta benefica a lui Jupiter: sentimente impartasite, afectiune si intelegere, deschidere catre noi orizonturi, fizic si emotional. Din aprilie pana in august, actiunea lui Jupiter contrabalanseaza partial influenta discordanta a lui Venus, planeta iubirii, care poate genera frustrari sau stres emotional (atentie mai ales intre 15 mai si 27 iunie!).

Neptun intra in februarie in casa iubirii si a sexualitatii, unde ramane pana in 2025, imprimand relatiilor sentimentale o aura romantica, idealista, spirituala, dar care poate ramane platonica. Neptun mai poate aduce iluzii, deceptii consecutive, relatii ambigue, complicate. Asa ca profita de prima parte a anului (mai ales de luna martie!).

Profesie si finante
Cu Uranus in casa muncii ai parte de energie, progres, innoire. Fii mereu gata pentru ceva mai interesant! Pluto favorizeaza munca intelectuala de cercetare, analizele, investigatiile. Prima parte a anului aduce succes prin colaborari, proiecte colective si oameni influenti, care te ajuta sa te dezvolti. Pana in iulie, Marte impulsioneaza casa initiativelor de grup, poate chiar implicarea in asociatii, fundatii, ONG-uri, cluburi sau partide politice, dar poate aduce probleme in zona respectiva, mai ales intre 24 ianuarie si 15 aprilie, cand este retrograd.

Financiar, in partea a doua a anului, Jupiter promite sansa prin afaceri, investitii, colaborari, cadouri, mosteniri, sponsorizari.

Tonus si sanatate
Nu neglija sub nici o forma sanatatea! Fii pe faza mai ales in perioada 24 ianuarie-15 aprilie, cand Marte, patronul zodiei tale, este retrograd, in iulie-august si incepand din octombrie. Programeaza-te la medic, fa-ti analizele, trateaza-te! Si aminteste-ti mereu ca ce-si face omul cu mana lui…

Sagetator
Personalitate
Un excelent partener de conversatie, vesel si optimist, dornic sa calatoreasca si sa vada lumea, curios si deschis la minte.

In 2012
Relational, cel mai activ an din ultimii zece! Un an care iti poate aduce o noua iubire sau oficializarea celei existente.

Dragoste si mariaj
Uranus electrizeaza casa iubirii si a erotismului, cautand ceva nou, provocator, iesit din comun. E clar ca n-ai cum sa ratezi o situatie absolut speciala… Din aprilie si pana in iulie, sederea lui Venus in casa cuplului iti da o mare deschidere afectiva, te ajuta sa emani atractie catre sexul opus, te indeamna sa daruiesti si sa iubesti, face ca actiunile tale sa fie influentate de sentimente sau de partener/partenera.

Fereste-te totusi de incurcaturi intre 15 mai si 27 iunie, cand Venus este retrograda! Pe 11 iunie, intra in casa cuplului Jupiter, Marele Benefic si stapanul zodiei tale, care promite un an de impliniri, putand aduce o noua iubire, inflorirea relatiei existente, o oficializare sau o eliberare…

Profesie si finante
Sub influenta lui Marte, casa carierei devine in prima parte a anului un teatru al initiativei, al deciziei, actiunii si dorintei de a reusi! Fixeaza-ti telurile, elaboreaza-ti strategia si treci la treaba, pentru ca te asteapta succesul deplin! Totusi, fereste-te de actiuni riscante si evita sa incepi activitati noi intre 24 ianuarie si 15 aprilie, cand Marte va fi retrograd. Jupiter, aflat pana in iunie in casa muncii, iti furnizeaza oportunitati de expansiune: poti urca ierarhic, poti gasi un job mai avantajos, un al doilea job sau, daca nu ai, pur si simplu un job. Financiar, munca iti este recompensata generos. In partea a doua a anului, sansa vine prin colaborari, asocieri si contracte.

Tonus si sanatate
In prima parte a anului debordezi de vitalitate si poti solutiona unele probleme de sanatate, dar trebuie sa te feresti de excese. Exagerarile trebuie evitate si in partea a doua a anului, care inclina la depasirea masurii si la asumarea unor riscuri cu efect daunator.


Capricorn

Personalitate
Sobru, lucid, logic, taciturn, serios, loial, capabil de efort sustinut, rabdator, ambitios, apreciaza valorile sigure, stabile.

In 2012
Noroc in dragoste sau un copil, sanse in cariera, bani si un job care iti place!

Dragoste si mariaj
Jupiter in casa iubirii si a sexualitatii aduce impliniri si oportunitati amoroase in prima parte a anului, te imbie sa depasesti bariere, sa explorezi noi orizonturi in exprimarea sentimentelor si a sexualitatii. Atat Jupiter, cat si casa respectiva (a cincea) au si o semnificatie legata de copii, asa ca o sarcina in aceasta perioada nu este exclusa. Luna martie, cand lui Venus i se alatura lui Jupiter, se anunta cu deosebire norocoasa in dragoste.

Intre 3 aprilie si 7 august este posibil ca iubirea si munca sa interfereze – o idila… colegiala?… Alte perioade favorabile sunt 7 august–6 septembrie, a doua parte a lui noiembrie si decembrie.

Profesie si finante
La orizont incepe sa se arate succesul. In prima parte a anului, Marte impulsioneaza studiile, specializarile, calatoriile, contactele la distanta si activitatile legate de educatie, cultura, legislatie, iar Jupiter iti ofera oportunitatea unor circumstante favorabile, inclusiv financiare (profita de ele mai ales in martie!). Din aprilie pana in august, Venus in casa muncii aduce un climat de lucru relaxat, sarcini pe care le indeplinesti cu placere si care iti valorifica talentele, plus realizari datorate relatiilor. Pe 11 iunie intra in casa muncii Jupiter, Marele Benefic, care promite noroc si prosperitate pentru urmatoarele 12 luni. In sfarsit, in octombrie, Saturn paraseste casa carierei, dupa trei ani in care ti-a creat destul de mult disconfort.

Tonus si sanatate
Sanatatea nu pune probleme deosebite, iar a doua parte a anului aduce sansa in rezolvarea unor probleme medicale. Atentie numai intre 15 mai si 27 iunie, cand Venus e retrograda, in casa bolilor. Te gandesti de mult sa-ti „aranjezi“ nasul sau sa-ti faci un lifting? Foloseste pentru asta perioada aprilie august, propice demersurilor estetice!


Varsator

Personalitate
Idealist pana la a deveni utopic, prieten loial, plin de imaginatie, minte deschisa la tot ce e nou, militant, cu un acut spirit civic.

In 2012
Anul pasiunii si al aventurilor galante, favorabil creatiei, unei sarcini sau realizarii prin copii.

Dragoste si mariaj
2012 are un foarte mare potential amoros: aduce fiori romantici, adrenalina si… mult sex! Climatul romantic incepe sa se instaleze din aprilie, odata cu intrarea lui Venus in casa dragostei si a erotismului. Venus incurajeaza deschiderea sentimentala, accentuarea senzualitatii si crearea unor conjuncturi care faciliteaza aparitia iubirii. Iar balul continua…

Pe 11 iunie, in aceeasi casa intra si Jupiter! Impulsul sexual creste spectaculos, sentimentele devin mai pasionale si se naste o mare pofta de aventuri galante. Iar aceste predispozitii staruie pana in iunie 2013!…

In final, trebuie adaugat ca 2012 stimuleaza fertilitatea si poate aduce o sarcina sau realizari legate de copii.

Profesie si finante
In prima parte a anului, Marte aduce o vie preocupare pentru afaceri, investitii, credite, recuperari, mosteniri, sponsorizari si orice gen de finante care provin din alte surse decat cele curente. Atentie intre 24 ianuarie si 15 aprilie, cand retrogradarea lui Marte aduce decizii financiare riscante si nefaste.

Dupa 3 aprilie, mai intai Venus, iar apoi Jupiter, iti promit succes in activitatile legate de creativitate, talent, educatie, promovare, sport, divertisment, frumusete si lux. Uranus stimuleaza tot anul activitatile intelectuale, deplasarile, comunicarea, inovatia si initiativele innoitoare.

Incepand din octombrie, Saturn impinge cariera intr-o etapa marcata de efort, responsabilitati, obstacole si restrictii.

Tonus si sanatate
Per ansamblu, tonusul este destul de bun. Totusi, ar fi bine sa nu risti in privinta sanatatii, in prima parte a anului, fiindca Marte in casa a opta poate sa permita aparitia unor situatii de criza – atentie mai ales in perioada lui de retrogradare, 24 ianuarie-15 aprilie, cand poate sa aduca risc de accidente, infectii, loviri, arsuri. Prudenta mare in deplasari, pana in septembrie.

Pesti
Personalitate
Profund intuitiv, empatic, sensibil, cuceritor, pasional, atent la nevoile celorlalti, cam idealist si usor de manipulat.

In 2012
Magnetism, erotism, dar si risc de conflicte! Din aprilie, sanse imobiliare.

Dragoste si mariaj
Pe 3 februarie, Neptun intra in Pesti, unde va sta pana in 2025! Tranzitul acestuia iti accentueazasentimentalismul, capacitatea de daruire si de contopire cu fiinta iubita, farmecul invaluitor si magnetismul, dar predispune la autoiluzionare, atasamente nepotrivite, situatii confuze sau echivoce.

In prima parte a anului, Marte in casa relatiilor aduce pasiune si entuziasm amoros, dar poate crea si probleme sau chiar un risc de conflict (atentie intre 24 ianuarie si 15 aprilie!) prin nerabdare, lipsa de diplomatie sau agresivitate. Influentele negative pot fi „arse“ prin implicarea intr-un proiect comun, care cere forta si lupta, alaturi de partener. Potentialul erotic este mai mare in iunie-august, dar si riscul de conflict. Septembrie si octombrie aduc cooperare si armonie.

Profesie si finante
Neptun in Pesti favorizeaza succesul prin exprimarea emotiilor, a talentului si a creativitatii, ocupatii legate de publicitate, prelucrarea imaginii, proiecte colective, spiritualitate sau ezoterism. Esecurile neptuniene vin din prea multa credulitate, imoralitate, lipsa de rigoare, metoda si organizare.

In prima parte a anului colaborarile sunt foarte importante, dar exista si riscul unor disensiuni, mai ales intre 24 ianuarie si 15 aprilie. In aceasta perioada, de altfel, nu este recomandabil sa semnezi contracte sau intelegeri parteneriale. Pana in iunie, ai reusita prin demersuri intelectuale, oratorice sau literare, prin drumuri si comunicare.

Incepand din aprilie, sansa pastoreste chestiunile legate de locuinta, imobiliare si bunuri de patrimoniu.

Tonus si sanatate
Din ianuarie pana in iunie inclusiv, exista un risc mare de stres si de accidentari datorate grabei si neatentiei. Starile de animozitate sau conflict trebuie evitate, fiindca iti creeaza o presiune psihica ce poate perturba echilibrul fizic. In rest, prudenta in iulie-august!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.