Presedintele Romaniei face urari de revelion. Patriarhul, premierul, primarul, presedintele de asociatie, toti fac urari publice de anul nou . De ce nu ai face o urare publica si tu ? Cititorii giurgiu-net sunt mai inteligenti decat ai lor, deci, ei pot face cele mai bune urari !

Liber la urari 🙂 ! Orice cititor giurgiu-net doreste sa faca o urare, sefului, soacrei, prietenilor, familiei, liderilor politici, extraterestilor sau celor cu picioarele pe pamant, o poate face la comentariile acestei postari pe blogul care a primit premiul de excelenta pentru cel mai citit blog din Giurgiu !

Urati maaaaai !


6 COMENTARII

  1. Va doresc tuturor capacitatea de a imagina azi un 2012 desavarsit, si puterea de a trai de maine la nivelul imaginatiei!(s-o putea?)LA MULTI ANI!MAI
    FRUMOSI!

  2. la multi ani tuturor! mai ales presedintelui consiliului judeteam giurgiu dumitru beianu care a organizat primul REVELION in aer liber, bravo

  3. Sa ne suga tov. Iliescu si cu toata camarila sa! Si tov Ciobanete care si-a batut joc de angajatii sai.

  4. Cum mama dracului sa faci urari decat din cele cu ura sincera ? Nimic nu merge, nimic nu se leaga,traiul e imputit, politica amestecata, nici vorba de doctrine, curente sau ideologie !!! Doar interesul de a-i da jos pe ai lor si sa-i inlocuim cu ai nostri!!! Poate ca merita sa fie o schimbare, dar cu cine ? Mare dilema, mare potlogarie, cand stanga se incuscreste cu dreapta si il vizeaza pe ambidextru . Vorba romanului intelept : vom trai si vom vedea, dar pe pielea noastra vom suporta !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.