Tatal premierului Emil Boc, Ioan Boc, s-a stins din viata, marti seara. Acesta era internat la spitalul clinic de recuperare din Cluj, dupa ce in urma cu doua saptamani a suferit un accident cerebral.

Ioan Boc a suferit, in jurul orei 18.20, un stop cardio-respirator, iar medicii au incercat sa il resusciteze timp de peste 45 de minute, insa nu l-au mai putut salva.

Premierul va pleca la Cluj-Napoca in jurul orei 22.00, dupa sedinta de Guvern in care sunt discutate modificarile ce urmeaza a fi aduse Codului Fiscal, informeaza Mediafax. Sedinta de Guvern a durat doar aproximativ 45 de minute, iar premierul a plecat imediat dupa discutii.

Tatal premierului Emil Boc, in varsta de 87 de ani, a fost internat pe 13 decembrie la Cluj-Napoca.

Emil Boc si-a anulat atunci programul oficial pentru a-i face o vizita. In urma bolii, tatal premierului comunica prin gesturi si a reusit chiar sa se ridice in picioare.

Ulterior, prim-ministrul a declarat ca tatal sau este in stare stabila si ca nu se asteapta la „minuni”, ci eventual la progrese marunte. Acesta a spus ca „jumatate din vindecare tine de psihic si cealalta tine de medici”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.